Osciloskop BM 464.

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
arda

Osciloskop BM 464.

#1 Příspěvek od arda »

Zaslal: so únor 11, 2006 8:46 pm Předmět: Oscil BM 464

--------------------------------------------------------------------------------

Tak jsem se stal šťastným majitelem tohoto přístroje- pokud ho někdo též vlastníte, ozvěte se mi prosím do pošty.Díky

Sháním manuál(popřípadě servisní dokumentaci) k osciloskopu BM 464. Popřípadě, pokud někdo tenhle oscil. vlastníte a podělili by jste se o zkušenosti, byl bych mu vděčný. :wink:
jasin

464

#2 Příspěvek od jasin »

Mám tento stroj na stole a v šuplíku manuál co bys rád věděl?
Manuál sem nejde dát, je moc obsáhlý :)
SMITH

#3 Příspěvek od SMITH »

2 jasin : tak to mas velky stol :lol:
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:16 am
--------------------------------------------------------------------------------
Asi mas velky pracovny stol
jeden mame v praci pod stolom
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

napsal:
pole
Super uživatel
Zaslal: ne únor 12, 2006 4:02 am Předmět:
Mne sa dostali prednedavnom domov doknca 2 taketo masiny.
Lenze na jednom nejde synchronizacia a na druhom vobec nesvieti bod.
Viete kde by mohla byt chyba. Rozbral som to a je to zlozitejsie nez Farebny televizor.

Sloučil jsem dva příspěvky do jednoho. Nezakládej, prosím, stejný dotaz do dvou různých rubrik
arda

#5 Příspěvek od arda »

Manuál jedině okopírovat a poslat poštou-ale mám kámoše a říkal, že by mi to udělal-kdyby ne, pak bych poprosil zde někoho, kdo ho má. :wink:
Jinak mám problém- když časovou základnu na"pomalo"-tak místo bodu mi tam jede šikmá asi 5mm dlouhá šikmá čára,uprostřed se zastaví a opačně šikmá jede dál.A když dám 1x tak mi nejde čára přez celou obrazovku ale asi 5cm.
arda

#6 Příspěvek od arda »

Ještě takový dotaz- do kolika Mhz tenhle typ je?-Já myslel, že do 50Mhz, ale kámoš co ho má taky mi tvrdí, že v manuálu je do60Mhz.
SMITH

#7 Příspěvek od SMITH »

Podla manualu je to 2x60Mhz.

Aj by som mal jeden dotaz :Na tom oscile, co mame pod stolom je tento problem. V strede obrazovky je sinusovka roztiahnuta viac ako na krajoch. Zacalo to robit od vtedy co nejeky expert prepol sietovy prepinac na 110V. Vyhodilo poistku, a zacalo robit tento problem.Skontroloval som vsetky napajacie napatia - OK
Vedel by niekdo poradit ?
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
arda

#8 Příspěvek od arda »

Alespoň tam máš sinusovku-já pouze jakýsi ke středu zdeformovaný hrbatý a doskákaný paskvil.
mihal

#9 Příspěvek od mihal »

TO SMITH: Vyzera to u teba na nelinearitu casovky - skus budit x externe aby si ziskal istotu ze je to casovkou, potom dohladaj chybu v generatore - typujem nejaka teplotna kompenzacia.
arda

#10 Příspěvek od arda »

SMITH píše:Podla manualu je to 2x60Mhz.

Aj by som mal jeden dotaz :Na tom oscile, co mame pod stolom je tento problem. V strede obrazovky je sinusovka roztiahnuta viac ako na krajoch. Zacalo to robit od vtedy co nejeky expert prepol sietovy prepinac na 110V. Vyhodilo poistku, a zacalo robit tento problem.Skontroloval som vsetky napajacie napatia - OK
Vedel by niekdo poradit ?
A když dáš čas dejme tomu0,5sec-jede paprsek stejně rychle po celé obrazovce a nebo se ve středu zrychlí?
jasin

škopek

#11 Příspěvek od jasin »

Měl jsem tam taky divné jevy, roztaženou stopu uprostřed a pod.
V napájecím dílu byly některé elyty bez kapacity. Po výměně se uklidnila stopa a škopek pracuje bez chyb.
Pokud jde o dotaz na velikost mého stolu, je z první republiky. Mám na něm 3, slovy tři různé osciloskopy, kromě cca desíti dalších měřáků :-)
arda

#12 Příspěvek od arda »

Takže tady je můj problém i obrazem: http://jaja.kn.vutbr.cz/~sagat/ -je to ve formátu pro mobily nokia.(omluvte kvalitu-na blízko se to z mobilu nedalo zaostřit-i tak je ale zřejmé o co jde)
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“