Z display z notebooku do PC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Melfium

Z display z notebooku do PC

#1 Příspěvek od Melfium »

Nemohl by mi někdo prosím zdělit kdy by se dalo sehnat chémá jak zapojit display z notebooku do pc ( jako monitoru) díky moc všem co mi přispějí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

MELFIUM ak chces zalozit nove tema najprv sa pozri ci to tu uz nie je niekde zalozene....
Toto tu uz bolo rozoberane..
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=232
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
kvantumer

#3 Příspěvek od kvantumer »

mam tu display z 286 monochrom jestli nekdo chcete a zaplatite postovne poslu
/kontak l.r@email.cz
/ nebo nevite jak by se to dalo vyuzit jsem vdecny za kazdou informaci odesel menic a nejak si s tim asi neporadim(nemam cas :oops: )
Naposledy upravil(a) kvantumer dne 06 dub 2005, 09:51, celkem upraveno 1 x.
jEti
Kontaktovat uživatele:

raptor181

#4 Příspěvek od jEti »

Takze vlastne by to uz islo? Na novsich grafikách je DVI výstup, čiže digitálny výstup na LCD, prosím ťa nevedel by si mi poradiť ako ďalej?? Mňa tiež napadlo, že by to takto mohlo frčať a ja mám doma tých LCD pár viac, jeden kamarát chodí do zahraničia, tak nosí kadejaké notebooky aj s farebnými LCD, za každú radu dík, resp. nevieš kto by mi stýmto veel poradiť??
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“