PS: Bol to pozostatok od jedneho kamarata elektronika ktorý už nie je medzi nami a nedovolil by som si to len tak vyhodiť do koša preto som chcel zistiť čo to je.
dioda 36K14 alebo 36KI4
Moderátor: Moderátoři
tornado6 píše:Prosim ťa Killroy taký krásny zasnežený den a ty si ho chceš kaziť hladaním a posielaním veteše?
PS: Bol to pozostatok od jedneho kamarata elektronika ktorý už nie je medzi nami a nedovolil by som si to len tak vyhodiť do koša preto som chcel zistiť čo to je.
Tak tady už je po sněhu a jaro je za dveřmi..
Killroy
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Killroy píše:tornado6 píše:Prosim ťa Killroy taký krásny zasnežený den a ty si ho chceš kaziť hladaním a posielaním veteše?
Tak tady už je po sněhu a jaro je za dveřmi..Schovej si to na památku a mysli si třeba že to je ten transil. Ale hlavně o tom už nešpekuluj. Protože o tom nikde není ani řádka. Prošel jsem x katalogů co mám k dispozici a kdybych tu odpověď znal, tak jsem ti to napsal hned. A úvaha, že by to mohlo být značené stejně jako 1,5KExxx je asi tak podložená jako Dänikenovy teorie..
Killroy
ale nic neni tak zle napisane, aby to nemohla byt pravda
Hlavne ze sme zdravi.