Philips Ambilight - podomácku

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

Jako co z toho? Homogenita zadna, ani to neni v prostred stran. Akorat rusi a odvadi pozornost, proste a jednoduse strasny...hrabat se s timhle, podle me absolutni ztrata casu.

To uz mi prijdou 100x lepsi ty presipaci hodiny...alespon to ma nejaky efekt a designove taky pekny.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Banda

#17 Příspěvek od Banda »

Proti gustu žádný dišputát :!:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od stepa »

Banda píše:Proti gustu žádný dišputát :!:

Ono to mozna vyznelo ode me strasne :D , ale v prvni chvili to na me tak zapusobilo, kdyz jsem videl ty videa.

To je final verze? Ta nesymetrie rozmisteni tam je naschval?
Banda

#19 Příspěvek od Banda »

Tohle je jen prototyp s 3-mi LED na každé straně, prostě jsem nechtěl vrážet do osvětlení, dokud nebudu vidět, jak to vypadá. Vím, že je to nesymetrické (přiděláno lepící páskou jen na odzkoušení), ale to mě zatím netrápí. Zatím byla pro mě rozhodující funkčnost. Chystám se připojit Luxeonku RGB a nebo ve finále budou stěnu osvětlovat lišty s několika LED po celé délce TV. Bohužel podmínky nemám naprosto ideální, pro takovýto efekt. Stavěl jsem to defakto jen ze zvědavosti a taky proto, že se k tomu nikdo neměl. Osobně do toho nejsem natolik zblázněný, jak se může zdát. Snad se najde někdo, komu se to zalíbí a zdokonalí. Jak říkám, chystám se napsat návod "Jak na to", pro ty, kteří o to zájem mají, tak snad jim udělám radost.
Banda

#20 Příspěvek od Banda »

Tak už to začlo! 1.díl, jak si postavit doma Ambilight je tu:
http://www.recenze.okamzite.eu/8-ambilight-podsvetleni-vasi-tv/stavime-bandilihgt-1-dil/
stepa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stepa »

Komplet vlastni vyvoj? Popis dobry, i pro zacatecniky :wink:
Banda

#22 Příspěvek od Banda »

stepa píše:Komplet vlastni vyvoj? Popis dobry, i pro zacatecniky :wink:

Software jsem břebral, zas tolik času nemám pro vlastní vývoj, ale hardware jsem musel komplet překopat. I když popis je podrobný, pro začátečníky tato konstrukce si myslím, že nebude.
SpeedyxXx

#23 Příspěvek od SpeedyxXx »

Tak teď je na recenzích už komplet návod... Až bude finální verze, přibude i video Bandilight ve spojení s LCD TV. Myslím že se to v mnoha směrech Ambilight přiblížilo, v některých to i předčí originál..
Všechny odkazy budou přihazovány na http://www.recenze.okamzite.eu/8-ambili ... andilight/

Chystají se i další verze. Vylepšená verze původního Banilight 1.0 bude verze 2.0 a snad i jednokanálový Bandilight Light s velice jednoduchým zapojením pro začátečníky..
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“