zdroje do DVD přehrávačů

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
goliasinek

zdroje do DVD přehrávačů

#1 Příspěvek od goliasinek »

Mám takový možná hloupý dotaz.když mám třba DVD SENCOR se špatným zdrojem,a funkční zdroj třeba do DVD HIUNDAY.mohl bych tento zdroj do toho sencora dat??když oba dva vypouští stejná napětí???Fungovalo by to?
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

goliasinek píše:Mám takový možná hloupý dotaz.když mám třba DVD SENCOR se špatným zdrojem,a funkční zdroj třeba do DVD HIUNDAY.mohl bych tento zdroj do toho sencora dat??když oba dva vypouští stejná napětí???Fungovalo by to?

Ak maju zdroje rovnake napatia a sedia aj konektory, mozes ich zamenit.
goliasinek

#3 Příspěvek od goliasinek »

cabernet píše:
goliasinek píše:Mám takový možná hloupý dotaz.když mám třba DVD SENCOR se špatným zdrojem,a funkční zdroj třeba do DVD HIUNDAY.mohl bych tento zdroj do toho sencora dat??když oba dva vypouští stejná napětí???Fungovalo by to?

Ak maju zdroje rovnake napatia a sedia aj konektory, mozes ich zamenit.

diky moc,a když konektory stejne nemaji,ale predelali by se tak by to taky slo??tam hlavne zalezi na tom napeti ze??,
Maskot

#4 Příspěvek od Maskot »

Pokud prepojis konektory spravne a zdroje budou stejne napetove i vykonove (proud,ktery novy zdroj doda by mel byt stejny nebo vetsi) bude to chodit.
KarelEOS

#5 Příspěvek od KarelEOS »

Záleží na tom co je ve zdroji špatné. V mém Sencoru stačilo vyměnit pár kondenzátoru a zase jede jak má. A předím se nezapl vůbec. A toto je dost častá přičina u Sencorů.
goliasinek

#6 Příspěvek od goliasinek »

KarelEOS píše:Záleží na tom co je ve zdroji špatné. V mém Sencoru stačilo vyměnit pár kondenzátoru a zase jede jak má. A předím se nezapl vůbec. A toto je dost častá přičina u Sencorů.

diky moc za rady.ja mám taky sencor dvd jedno a t zustava jen ve St.by a i po vymene kondenzátoru nejede,ale u DVD DAEWOO (podle me to ma stejny zdroje aspon tedy vizualne) a tak jsem vymenil kondik na 5V ceste a jede to.
goliasinek

#7 Příspěvek od goliasinek »

zdravím všechny opět,dlouho mi zde leží dvd ORAVA DVD 560 s nefunkčním zdrojem.řešil jsem to tady také ale v jiné sekci.A chtěl bych tam dát zdroj z tohoto DVD nějaké E:MAX AS203.Šlo by to?výstupní napětí sedí.nevím jak poznám na zdroj jakou vydrží proudovou zátěž.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“