Stahnuti poradu z nova.cz

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jave

Stahnuti poradu z nova.cz

#1 Příspěvek od jave »

Chlapi mam velkou prosbu. Mama vcera nestihla ordinaci v ruzove zahrade. Na netu uz je. Neni nejaky zpusob jak to stahnout. Oni doma nemaji net. .... http://archiv.nova.cz/multimedia/ordina ... inyho.html .... Diky za kazdy podnet.
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

Skusal som to pomocou downloadHelper v mozille,ale nereaguje na to cize ide o streamovane video vo flashi...mnozno pozna niekto system ako to stiahnut aj tak-problem je v tom ze toto video sa nenatahuje do vyrovnavacej pamate....
stepa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stepa »

DownloadHelper jako addon ve Firefoxu to nezvladne? Ale aby se mu neudelalo blbe, az tu blbost bude stahovat :lol:
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
jave

#4 Příspěvek od jave »

stepa píše:DownloadHelper jako addon ve Firefoxu to nezvladne? Ale aby se mu neudelalo blbe, az tu blbost bude stahovat :lol:

Mama uz ma sva leta a tak bud prosim nad veci. Rekl jsem ze neco zkusim ale nic konkretniho.
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

Mám pocit, že všechen tenhle humus po čase vychází na DVD ne? Stačí si počkat, aspoń pak budeš mít dárek.
Prohlédnuté věci ve flashovaném videu se ukládají do složky Temporary internet files, odtud se dají zkopírovat a pak si stáhneš konverzní prográmek flv2avi, kterým z toho uděláš video v normálním formátu který už se dá vypálit na dvd.
http://www.slunecnice.cz/sw/free-flv-to-avi-converter/
Mám v rodině taky takové sledovače a radši se už nezamýšlím nad tím, jak si "zralé" roky narkotizují sledováním takových (!)ovin.
jave

#6 Příspěvek od jave »

Mam dalsi problem. Kratka videa mi z nova.cz jdou normalne, ale cely dil pise toto ... Nastala chyba.
Error : NetStream.Play.StreamNotFound. URL: http://streamflv.tn.nova.cz/tn.nova.cz/ ... 046661.flv ..... Chybi mi nejaky kodek nebo neco jineho?? Diky
stepa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stepa »

jave píše:Mam dalsi problem. Kratka videa mi z nova.cz jdou normalne, ale cely dil pise toto ... Nastala chyba.
Error : NetStream.Play.StreamNotFound. URL: http://streamflv.tn.nova.cz/tn.nova.cz/ ... 046661.flv ..... Chybi mi nejaky kodek nebo neco jineho?? Diky

Tohle je ale to kratky video pred tim dilem. Jak tam ty manici behaji po meste...proste reklama. To hlavni co chces stahnout, dil toho serialu, jak psal keemo nejde.

A ta chyba nema s nejakym kodekem nic spolecnyho...pise to, ze to nenaslo ten stream.
jave

#8 Příspěvek od jave »

stepa píše:
jave píše:Mam dalsi problem. Kratka videa mi z nova.cz jdou normalne, ale cely dil pise toto ... Nastala chyba.

Tohle je ale to kratky video pred tim dilem. Jak tam ty manici behaji po meste...proste reklama. To hlavni co chces stahnout, dil toho serialu, jak psal keemo nejde.

A ta chyba nema s nejakym kodekem nic spolecnyho...pise to, ze to nenaslo ten stream.

Diky. Nikdy jsem nemel cas na neco koukat a tak jsem v tomto smeru novacek
stepa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stepa »

Tak jsem se v tom jeste hrabal...je to primy stream, bez ukladani tempu na disk. Opet to psal uz keemo.

Takze jediny reseni me napada, udelat capture obrazovky. Proste a jednoduse to pustit a nahrat obrazovku. To umi pomalu jakykoliv strihovy program. S windows ti nepomuzu, ja mam linux.
kybl

#10 Příspěvek od kybl »

Jde to.Stačí si sehnat program Replay Media Catcher 3.0.Pomocí tohoto programu si archivuji Babicu.... :lol:
Roman
Artaban001

#11 Příspěvek od Artaban001 »

Stahni si real one player. U kazdyho okna s videem se Ti objevi tlacitko download. Stahuje to do slozky real player download.
guggy1

#12 Příspěvek od guggy1 »

nebo se kouknout na jedno velké české warez forum a tam je primo tvrip tak 1-2dnu po vysilani
jave

#13 Příspěvek od jave »

guggy1 píše:nebo se kouknout na jedno velké české warez forum a tam je primo tvrip tak 1-2dnu po vysilani

Prohledal jsem asi 8 warezu a lidi to tam davali jen do prosince. Od prosince tam vsichni jen prosi aby v tom nekdo pokracoval. Jdu zkusit neco podle predchozi reakce. Diky
jave

#14 Příspěvek od jave »

Dalsi maly poznatek. V Maxthonu 1 ani 2 to nechodi. V Mozille a IE bez problemu. Proto ta hlaska co jsem psal dopoledne.
jave

#15 Příspěvek od jave »

kybl píše:Jde to.Stačí si sehnat program Replay Media Catcher 3.0.Pomocí tohoto programu si archivuji Babicu.... :lol:

Stahnuto a prevedeno. Chodi to jako vichr. Zitra posilam mame DVD s tim dilem. Moc vsem diky
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“