repro pre verej.rozhlas.

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
omegatv

repro pre verej.rozhlas.

#1 Příspěvek od omegatv »

Nevie niekto kde sa da zohnať membrana s cievkou do Madarskej truby alebo kto to navyja.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Do maďara asi už těžko něco seženeš, teda pokud je to co mám na mysli, jak je to silný (W) a typ? Nedal by se použít driver z něčeho jinýho? Jinak kmitačky i repráky se dají převinout ale stojí to za to? Novej repec 100V 25W stojí 1.500,-
..to bude jen ňákej odpůrek
omegatv

#3 Příspěvek od omegatv »

To je to čo mysliš 25W 100V sprevod.trafkom.Ked na to pozeram vyzera to na bifilarne vynutie tej kmitačky.
mi-ro

#4 Příspěvek od mi-ro »

Bifilární to asi nebude, pokud si vzpomínám tak bifilární vinutí je polovina závitů "tam" a polovina zase proti- čili účinek by se vyrušil a nehrálo by to. Budou tam asi dvě vrstvy na sobě kvůli počtu závitů-odporu (impedanci). Jestli je to vinutí na uhel nebo jinak rozsypaný ta je to špatný ale často jsem míval odtržený přívod ke kmitačce a to se nechá opravit. Zkus to třeba vyfotit nebo nějak popsat. A co ozvučuješ? To tam máš jen jeden? Mě je totiž zrovna tahle technika tlakáčů a 100V rozvodů hodně bízká.
..to bude jen ňákej odpůrek
pole

#5 Příspěvek od pole »

Daj si inzerat na www.radiojournal.cz Maju tam sekciu inzeraty.
Ja som tam vzdy zohnal taketo stare somarinky co sa uz nikde inde zohnat nedali.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“