MASCOM MC7471S TF/100
Moderátor: Moderátoři
-
Radovan Hlaváček
MASCOM MC7471S TF/100
Díky
radovan.hlavacek@cmail.cz
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
Re: MASCOM MC7471S TF/100
pěknou skřín.Pokud zákazník při koupi nové Tv chtěl poradit,nakonec si stejně koupil tu,která se jemu líbila,nebo jeho manželce.
Jsou ještě značky jako SONY,Thomson,Blaupukt ,atd..,a to lacinější je fšechno chassis AK x,nebo BEKO...a ty jsou si velice podobné....
bez ohledu na značku,liší se jenom použitou bedýnkou a jinou barvou
knoflíčků...
-
Radovan Hlaváček
-
Návštěvník
-
Návštěvník
mám ho doma 1 rok a žádný problém a je super, ještě z těch neznačkových mám Inspiru a taky bez problémů. Zíleží na štěstí. Podělat de Ti může cokliv. Takový radám : to nekupuj to stojí za H... a dělají to tam a tam a ten a ten měl problémy moc nevěř. Viděl jsem i Lowe vedle Mascoma a Lowe obrazově silně pokulhával a to jsem ho šteloval jak jsem mohl, hlavně ale ta značka a cena a spolehlivost.
-
Radovan Hlaváček
Dneska jsem v krámu koukal pozorně na bedny a nej obraz poskytnul PHILIPS 29PT9020.
-
Návštěvník
-
Návštěvník
Je samozřejmě jasné, že některé značky nebyly nikdy dobré, ale zase na druhé straně drží nad vodou opraváře. Další neznačky někdy těch svých pět let vydrží bez poruchy a to při dnešních cenách televizorů bohatě stačí.
Takže u nového, časem neprověřeného modelu televizoru člověk stejně nikdy neví do čeho leze, protože může narazit jak na vady kusové, tak na vady konstrukční.
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
Takže panasonic nebo snad sony asi opravdu ne protože až se rozbije jen málokdo ho opraví a i tak to většinou skončí v Praze a tam servisy pracují v jiných cenových sférách.
OVP NIKDY prosím vzpamatujte se a nekupujte si to,. Radím vám dobře, prodáváme je a pak taky bohužel opravujeme.
TV to nejsou vnitřně špatně udělané, prostě nejaký vývojář vzal chipset pro tv a slátal z toho chassis. Moc to neotestoval a dal do výroby. Po jednom rozhovoru se servisní podporou z OVP jsem však málem spadl pod stůl.
já: když mačknete na ovladači teletext a po chvíli tlačítko menu tak tam menu skočí, ale je ho jen půlka a nějaký paznaky
ovp: hm to je normální procesor nestíhá dekodovat teletext a pak hned vykreslit menu, nedá se s tim nic dělat.
já: no a co mám jako říct zákazníkovy ta televize je ještě v záruce ??
ovp: ať nejdříve opustí teletext tlačítkem TXT a pak teprve zmáčkne menu...
já: nebylo by rozumné dodat program pro procesor aby tedy nebylo možné při zaplém textu zmáčknout menu ?
ovp: asi bylo, ale,.....
INSPIRA=HOMETECH=CWR-TECH nebrat, u těchto TV mluví sama za sebe skutečnost, že u některých sérií byl snad schválně nastaven procesor tak aby přibližně po 2,5 roku od smontování zničil EEPROM paměť. Pokud se stalo že byl někdo náruživý divák tak se to stalo dřív než vypršela záruka, mněnil se procesor i ta paměť. Při ceně procesoru to pak po záruce raději každý zahodí a koupí si jinou.