satelitní přijímač Opentel ODS 1600CW

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
David Janka

satelitní přijímač Opentel ODS 1600CW

#1 Příspěvek od David Janka »

Mám tento satelitní přijímač, viz. http://shop.emos.cz/zbozi/2520213600-di ... ods-1600cw
a hned za dva měsíce u něj začal nepravidelně vypadávat zvuk jak při přepínání programů, tak i při sledování nějakého programu a zvuk pouze tiše šumí, je to slyšet pouze při hlasitosti na max.Jaké máte vy zkušenosti s těmito satelitními přijímači Opentel?Je to asi nějaký korejský šmejd
Maxell

#2 Příspěvek od Maxell »

Ahoj. Mám ho doma asi už půl roku a bez problému. Ale máš pravdu, je to laciná krabička. Ale pro normálního uživatele je to v poho. Já bych vyzkoušel buď vypnout vzadu vypínačem cca na 10 sek a pak zapnout. Kdyby to nepohohlo tak dat tovarni nastavení a znovu nastavit. A kdyby tohle nepomohlo, pak vrátit a trošku připlatit a koupit Homecast 3000CR.
Neberte život vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
RadekB

#3 Příspěvek od RadekB »

Tyhle cerny mrdky jsou z toho, o opentel vyprodukoval to nejhorsi, co muze byt. Je to levna akcni supermarketova sracka.
Reklamuj, je to zavada. Ve dvou kusech co me prosli rukama byly studenaky na DPS kde jsou konektory, to muze byt i tvuj pripad.
Predpokladam ovsem, ze
- nemas vadny SCART kabel
- nemas zvuk na prijimaci ztlumeny na skoro nulu a na TV zesileny naplno.

PS ve srovnani se strongem 6500 a jeho mutacemi ala makro je to ale opravdu zlatej stroj :(
Zamčeno

Zpět na „DVD, VHS, SAT “