MASCOM MC7471S TF/100
Moderátor: Moderátoři
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
jinak mají isnpiry pár roztomilých závad, např shoří konektor pro přívod k žhavení obrazovky. Časem se vyhřeje, proč asi, prostě aby to vydrželo záruku.
Stejně tak odpor před budícím trafem horizontálu...
To anonym co takle třeba samsunga ? Byl bych rád kdyby se zde přítomní vyjádřili k samsungum.
-
have
Já např. mám Sony KV-29X1K deset let a až na studeňák na trafu jede pořád stejně. Uvažoval jsem o výměně, ale zkusmo jsem to porovnal u kamoše v obchodě vedle TV se stejnou úhl. kolem 10 000kč a on ten obraz mám ještě velice dobrej, nové TV měly větší kontrast, ale zase při tom víc pumpovaly, ostřejší byly až 100Hz, ale ty se zase v pohybu mazaly. Hold v té době Super Trinitron předběhl dobu. Takže se výměna nekonala.
-
Radovan Hlaváček
-
194.212.15.180
Miradim píše:have tak to máš kliku.Sonky to je kapitola sama o sobě.Velice nerad je opravuji.Jsou příšerně zadrátovaný,moduly nalepeny na sebe a o studeňákách radši nemluvit.Ke všemu je špatný přístup.Náhradní díly se blbě schání ,většinou jsou na objednávku a jsou drahé.O obrazovce Super Trinitron by se dalo taky polemizovat.Měl jsem tady Sonku ,kde obrazovka odešla těsně po skončení záruky.Zkrat žhavení s katodou.V dnešní době je celkem jedno jaký typ TV koupit.Je to spotřební zboží a tak přijde doba,kdy se opravdu nevyplatí TV opravovat.Co by se pak vyrábělo a prodávalo kdyby TV vydržela 20 roků.Vývoj nejde zatavit a tak budeme mít stále nové lepší TV,které každé dva roky vyměníme za nové a servismani budou bez práce.Opravuji TV více jak 30 roků a jsou dni,že nemám na stole ani jednu na opravu.Většinou zákazník od opravy upustí pokud cena přesáhne 1000,-Kč.
No nevím jak jiné modely Sony, ale měl jsem ji pouze dvakrát rozdělanou, kvůli lehkému dostavení korvergence, ale že by byla nějak zadrátovaná se mi nezdálo, až jsem se divil, že tam vcelku nic není a funguje to. Před tím jsem měl Teslu ST110 a to byla štrykovačka
-
have
-
have
-
have