Obvod MAX 810 sxr SMD
Moderátor: Moderátoři
Obvod MAX 810 sxr SMD
Už vím,že je to nějaký MAX 810 SXR- RESET
Nemám zájem o korekci pravopisu.
http://www.kytelabs.de/infobase/charts/smdcode/index.html
A neni to ani jedno, je to nejaky reset IC pro uP od Maximu:
http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/1194
Chápu funkci při normálním zapojení,ale při spojení těch dvou vývodů nevím.
Já v datasheetu našel označení SOT23-3/SC70-3,asi to bude on.Má označení AAX-AC.To AC nevím co znamená.Výše je odkaz pro tyhle kódy.Andrea píše:Jestli je to SMD opravdu v SOT-23, tak to ten MAX není, ten je s tímhle označením v SC70.
Andrea píše:Jestli je to SMD opravdu v SOT-23, tak to ten MAX není, ten je s tímhle označením v SC70.
Jde o to, jestli to Pajosek meril, nebo proste vzal 3 pinovy pouzdro podobny SOT23, ze to je SOT23. Tudiz se ptam...PAJOSKU, MERIL SI TO?
Dalsi vec...divas se na ten layout dobre?
pajosek2 píše:Já v datasheetu našel označení SOT23-3/SC70-3,asi to bude on.Má označení AAX-AC.To AC nevím co znamená.Výše je odkaz pro tyhle kódy.Andrea píše:Jestli je to SMD opravdu v SOT-23, tak to ten MAX není, ten je s tímhle označením v SC70.
Na straně 5 toho datašítu máš jasně napsáno, že s tímhle kódem je v SC70 a je to napsané i v tom odkazu s kódama.
Dobře,já tenhle dotaz totiž psl ještě před tím než jsem měl ty datasheety a pak jen upravil hlavičku,ale to je jedno.Já bych potřeboval vědět jestli má nějakou logiku to,že je u něj spojen vývod UCC a GND,RESET je připojen na nějaké hradlo.Andrea píše:pajosek2 píše:Já v datasheetu našel označení SOT23-3/SC70-3,asi to bude on.Má označení AAX-AC.To AC nevím co znamená.Výše je odkaz pro tyhle kódy.Andrea píše:Jestli je to SMD opravdu v SOT-23, tak to ten MAX není, ten je s tímhle označením v SC70.
Na straně 5 toho datašítu máš jasně napsáno, že s tímhle kódem je v SC70 a je to napsané i v tom odkazu s kódama.