Dotaz na impedanci repro - věž

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
renm

#46 Příspěvek od renm »

AUX vstup tá věž má...ale jestli to slouží i pro výstup nevím :lol: No nic bastlit určo nebudu, jak píšeš, nejsem zas tak zdatný
renm

#47 Příspěvek od renm »

já ten zesík už mám právě doma, takže co s ním, když už ho mám tak to propojím přes něj :roll:
Quest

#48 Příspěvek od Quest »

renm píše:AUX vstup tá věž má...ale jestli to slouží i pro výstup nevím :lol: No nic bastlit určo nebudu, jak píšeš, nejsem zas tak zdatný

Ve Tvém případě to bude AUX - IN, ty potřebuješ AUX - OUT
renm

#49 Příspěvek od renm »

Tak jsem to všechno dal dohromady, hraje to krásně, děkuju všem za pomoc ;-) Bedny jsou stříklé černým sprejem, a potažené bílou prozvučnou tkaninou, jedna trochu rezonovala, tak jsem to zase rozebral a podlepil těsněním do oken a už je všechno v poho... Jako třešničku na dortu ještě chystám malé červené logo tesla na bílou tkaninu a bude to super doplněk budoucího obýváku :lol:
Obrázek
renm

#50 Příspěvek od renm »

přece bych měl ještě jeden dotaz - čím vytlumit prostor u ARO 711? Zatím tam mám vatu, ale když jsem na kousku zkoušel její "požární odolnost" tak mám docela strach mít ji v bedně
stepa
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od stepa »

A pozarni odolnost te drevotrisky si resil? Dost casto se pouziva pro vytlumeni vnitrniho prostoru z tech levnejsich materialu treba vatelin.

Vatu pouzivala drive Tesla, stejne jako bublinkovou folii.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
renm

#52 Příspěvek od renm »

stepa píše:A pozarni odolnost te drevotrisky si resil?

no, to není z dřevotřísky, je to lepené dřevo...ale to je jedno...vata chytne od nějaké jiskřičky hned, zatímco to dřevo ne :lol: Ok, nechám tam vatu ale vytlumím tím asi celou bednu, teď to mám jen kolem toho spodního
stepa
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od stepa »

A kde vezmes v reprobedne jiskry? Tam jde spis o to, ze se to hreje...vykonove odpory na vyhybkach a podobny opicarny...jestli ti to vevnitr jiskri, tak je neco spatne a rozhodne to neprovozuj.
renm

#54 Příspěvek od renm »

neříkám že tam něco jiskří, ale člověk nikdy neví, výhýbky nemám, jen kondenzátory, ale v blízkosti jich vatu nemám, no snad to bude v poho :)
EKKAR

#55 Příspěvek od EKKAR »

Zajdi do stavebnin a kup si zbytek balíku minerální izolace zvané ORSIL nebo podobné - prostě skleněná nebo čedičová vata. Pozor - píchá to a zůstává to zapíchnuté do kůže, navíc se to těsně nad kůží ulamuje a pak to vyhnisává ven - ale je to ohnivzdorné a tlumí to jedna báseň.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od stepa »

EKKAR píše:Zajdi do stavebnin a kup si zbytek balíku minerální izolace zvané ORSIL nebo podobné - prostě skleněná nebo čedičová vata. Pozor - píchá to a zůstává to zapíchnuté do kůže, navíc se to těsně nad kůží ulamuje a pak to vyhnisává ven - ale je to ohnivzdorné a tlumí to jedna báseň.

Naplnit s tim nejake latkove sacky, aby to nedelalo takovy bordel.
renm

#57 Příspěvek od renm »

dal by se k té sestavě napíchnout ještě nějakej sub :?: Jenže zas na zesilovači už žádnej jinej výstup nemám
konosuke

#58 Příspěvek od konosuke »

stepa píše:
EKKAR píše:Zajdi do stavebnin a kup si zbytek balíku minerální izolace zvané ORSIL nebo podobné - prostě skleněná nebo čedičová vata. Pozor - píchá to a zůstává to zapíchnuté do kůže, navíc se to těsně nad kůží ulamuje a pak to vyhnisává ven - ale je to ohnivzdorné a tlumí to jedna báseň.

Naplnit s tim nejake latkove sacky, aby to nedelalo takovy bordel.

nejlépe tu tlumící vatu nacpat do PE polštáře velikosti zadní stěny boxu a okraje zavařit trafopájkou
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Quest

#59 Příspěvek od Quest »

Tam nemá co, tu vatu zapálit, jenom ji na několika místech třeba sponkovačkou "přišpendli" ke stěně, aby tam nekmitala. A pokud chceš mít jistotu, pak si pořiď toto: :P
Přílohy
HP práškový.jpg
(11.35 KiB) Staženo 75 x
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“