Bluetooth technologia.
Moderátor: Moderátoři
Bluetooth technologia.
Moja prva otazka je ci automaticky verzie 2.0 podporuju EDR alebo len niektore, co by znamenalo prenosovu rychlost az 3 Mbit/s a to by na internet v NB pre mna bohate stacilo
Druha otazka podla Vasich skusenosti, kolko mozem dosiahnut realnu rychlost na notebooku, keby to bolo aspon 1 Mbit/s stale to je znesitelne.
Takze, kto uz skusal vytvorit takymto sposobom domacu siet nech poradi.
Diks.
-
guggy1
Bernard píše:Snad teď moc nekecnu, ale mám dojem, že s WiFi se dá dělat tzv. ad-hoc spojení mezi dvěma počítači. Tak by možná 2 USB WiFi dongle byly za podobné peníze a daleko rychlejší.
Pokud to ty "dongly" podporuji, tak ano...ostatne to jde udelat i s BT.
keemo píše:Ad-hoc mam doma,ked sa mi chce,pripojim usb wifi a zdielam si existujuce bezdrotove pripojenie.obcas to sice strajkuje ale da sa to...s notesom v pelechu a 11 Mbit pohoda...chce to trosku zrucnosti a laborovania-pod profikmi mi to chodilo na prvu supu a v home to chcelo cas a trpezlivost,ale podarilo sa.
No jasne, dik vam za napady vazne mi to mohlo skor napadnut, ze sa daju Wifi karty zdielat aj medzi pc.
palo1129 píše:keemo píše:Ad-hoc mam doma,ked sa mi chce,pripojim usb wifi a zdielam si existujuce bezdrotove pripojenie.obcas to sice strajkuje ale da sa to...s notesom v pelechu a 11 Mbit pohoda...chce to trosku zrucnosti a laborovania-pod profikmi mi to chodilo na prvu supu a v home to chcelo cas a trpezlivost,ale podarilo sa.
No jasne, dik vam za napady vazne mi to mohlo skor napadnut, ze sa daju Wifi karty zdielat aj medzi pc.
ne všechny, respektive ne u všech to umožňuje sw
Cust píše:palo1129 píše:keemo píše:Ad-hoc mam doma,ked sa mi chce,pripojim usb wifi a zdielam si existujuce bezdrotove pripojenie.obcas to sice strajkuje ale da sa to...s notesom v pelechu a 11 Mbit pohoda...chce to trosku zrucnosti a laborovania-pod profikmi mi to chodilo na prvu supu a v home to chcelo cas a trpezlivost,ale podarilo sa.
ne všechny, respektive ne u všech to umožňuje sw
No dik, ale aky soft mas na mysli, ved sa to da nastavit vsetko vo windowse v manazeri na nastavenie bezdr. siete tam zvolim Ad-hoc, ale pokial nie tak mi skus poradit kartu ktora to zarucene podporuje, lebo neviem ktory parameter si mam vsimnut pri kupe.
keemo píše:no ale nieje mozne pre jednu kartu pouzit program co bol ku karte a pre druhu WZC co je vo windows...na to bacha
no tak som teraz z toho .....
Aky program , ja mam na mysli sietovu bezdroutovu kartu nieco ako klasicka Ethernetova karta ku ktorej netreba ziaden program, nic iba sa nainstaluju ovladace a ona sa objavi v sietovych nastaveniach, v ktorych potom v pripade wifi karty nakonfigurujem Ad-hoc siet pre zdielanie medzi PC a NB.