vadna obrazovka
Moderátor: Moderátoři
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
promise píše:Nevynášel bych takovéto kategorické soudy.Autor dotazu by měl zjistit a dát na vědomí, jestli skutečně na obrazovku nejde střídavé napětí. Měl jsem tv u které sršly i vychylovačky vůči systému obrazovky.
Jaké kategorické soudy, jestliže je v baňce modrosvit a napětí jsou v pořádku, je baňka s porušeným vakuem a nic na tom nevyšpekuluješ.
Vůbec nechápu, cos myslel tím "střídavým napětím"?
promise píše:To se snad dá pochopit-pokud je vadný násobič ve VN trafu, je to možné a měl jsem už takové případy u thomsona.Já netvrdím ,že v tomto případě je právě vadné trafo, jen jsem chtěl upozornit na takovouto možnost.
Ne ze bych neveril,ale tahle zavada by se namodralym svetelkovanim v hrdle asi neprojevila.
No člověče,to asi nebude pravda. Buď jsi měl shodu náhod nebo ses spletl,ale modrosvit asi vadným násobičem nebo VN trafem nebude.promise píše:To se snad dá pochopit-pokud je vadný násobič ve VN trafu, je to možné a měl jsem už takové případy u thomsona.Já netvrdím ,že v tomto případě je právě vadné trafo, jen jsem chtěl upozornit na takovouto možnost.
Nemám zájem o korekci pravopisu.