Zesílení napětí z generátoru??
Moderátor: Moderátoři
Zesílení napětí z generátoru??
Pokud Vás napadne nějaký OZ, který by zvládal aspoň +-25V, sem s ním prosím. Případně jiný nápad, jak z toho ten průbě dostat. Děkuji!
A kutilmile - nelituju tě
Poraďte, pls...
Serifus píše:Tak jsem to tam prohledal a nic jsem nenašelKdyž už je to HI voltage, tak to má velkou možnost kladného napětí, ale do záporu to třeba nejde. Stejně jako tady uvedený OPA. Asi jsem fakt slepej, ale nic jsem takovýho nenašel. proč to sakra končí na 22V? Co je to za blbou prahovou hodnotu?
Poraďte, pls...
No to asi slepej jses...hnedka ten prvni OPA445 ma uvedeno doporuceny napajeci napeti maximalne +-40V a dropout je pokud dobre vidim 5V...takze na vystupu +-35V. Tak kde je problem?
Tak nevím, jestli je blbá prahová hodnota, nebo někdo jiný.Serifus píše:Tak jsem to tam prohledal a nic jsem nenašelKdyž už je to HI voltage, tak to má velkou možnost kladného napětí, ale do záporu to třeba nejde. Stejně jako tady uvedený OPA. Asi jsem fakt slepej, ale nic jsem takovýho nenašel. proč to sakra končí na 22V? Co je to za blbou prahovou hodnotu?
Poraďte, pls...
Hned první OZ z odkazu od Sendyxe je pro +-45V. Ten druhý má +-40V....
Co se ti na tom nezdá? Je ti to málo?
Serifus píše:Díky. Oni maj v nabídce napsáno od 10 do 45 V. Kdo má vědět, že to je +-
Soucastky mas vybirat podle datasheetu, ne podle nabidek prodejcu. Uz vidim jak ma prodejce na strankach nekolik stranek parametru ke kazde soucastce, co prodava.