TVPhilips 21PT1542/58 DO kod pre spustenie INSTALLATION menu
Moderátor: Moderátoři
-
Tibor BA
TVPhilips 21PT1542/58 DO kod pre spustenie INSTALLATION menu
Na private mame televizor Philips 21PT1542/58 s neoriginalnym DO. Tomu chybaju 2 gombiky s oznacenim kosostvorca a nedokonceneho kosostvorca pre vstup do instalacneho menu pri ich sucasnom stlaceni. Skusal som uz rozne DO cez PDa s IRDA portom, ale do tohoto menu sa neviem dostat. Hladal som aj v googli aj tu v uploade ci v inych prispevkoch.
Mozete mi niekto napisat, aky kod vysle original DO pri sucasnom stlaceni oboch tlacitok? V PDA viem zadat aj custom kody, len nepoznam ten spravny pre ladenie.
Dakujem
-
Tibor BA
Kazdopadne, ak ma niekto po ruke original DO a infraport na PC, moze za pomoci programu GIRDER precitat aky kod vylieza po spolocnom stisnuti tych dvoch gombikov. Posledna freeware verzia girdera je tu:
http://hlstargate.free.fr/SERVEUR/INTERFACE%20T-HM/Telecos%20IR/Girder/
alebo tu
http://www.hwtuning.wz.cz/download.php?sekce=3
Jeho "replika" nebude nijak drahá a např. v Čechách bude rozhodně ke koupi jak v AME, tak i ve VATelektronik. Určitě je také k sehnání i na Slovensku - a máš pokoj i do budoucna s "laděním předvoleb".
Já jsem tak nedávno "laboroval" s RC5707-kou (taky replika PHILIPS), a tady se mnou šikmoocí pěkně vydrbali - Ty dvě tlačítka označili o řadu níže, takže jsem také nemohl otevřít MENU LADĚNÍ (i když jsem měl "originál VDO") - než jsem na to přišel.
Kupovat novy originalny DO PHILIPS k cudziemu TV sa mi urcite nechce, najme ked je to len koli jedinemu spusteniu automatickeho ladenia. Nahrady od rakosnikov z trhu dopadnu asi rovnako ako tato nahrada co mam teraz. Preto hladam ten konkretny kod. Cez PDA alebo aj NTB s infrakom poslem co chcem, len sa dostat k tomu 8-10 miestnemu kodu.
Tibor BA píše:Je to telkac majitela privatu a jemu je jedno ze sa neda ladit. Nejake kanaly tam idu a prepinat sa medzi nimi da aj s nahradou co nam nechal.
Kupovat novy originalny DO PHILIPS k cudziemu TV sa mi urcite nechce, najme ked je to len koli jedinemu spusteniu automatickeho ladenia. Nahrady od rakosnikov z trhu dopadnu asi rovnako ako tato nahrada co mam teraz. Preto hladam ten konkretny kod. Cez PDA alebo aj NTB s infrakom poslem co chcem, len sa dostat k tomu 8-10 miestnemu kodu.
Já jsem tím mým příspěvkem nemínil žádný univerzál (ani kvalitní, ani "rákosnický"), ale repliku, což je vlastně kopie originálu. Bývají velmi levné (oproti originálům) a někdy i celkem vydrží (i když se tady zase najde dost jejich odpůrců!).
Ale chápu - hledáš co možná "nejekonomičtější řešení" - budiž. (Proto ten můj návrh - zakoupit "levnou repliku").