Nefungují mé downloady

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vrky

Nefungují mé downloady

#1 Příspěvek od vrky »

Na upload jsem dal do sekce "schemata/zesilovače" soubory Zetawatt a transiwatt. Tyto soubory nejdou stáhnout. Dělám něco špatně? Díky za radu.
Hill
Administrátor

neotvírat!

#2 Příspěvek od Hill »

Soubory jdou otevřít z aktuálního umístění, jen od určité velikosti musí toto umístění být v tvém počítači. Při stahování dej napřed Uložit a teprve pak Otevřít.

Ovšem ty tvoje jsi tam uložil zřejmě nekompletní.
Raptor181
Moderátor

#3 Příspěvek od Raptor181 »

Neviem ci to uz ALOVKA doriesil ale nesmu sa davat na UPLOAD subory vacsie ako 2,5MB. Ak su treba ich rozdelit.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Kocur

#4 Příspěvek od Kocur »

WTU315 taky nejde stáhnout a přitom ten první soubor se schématy má jen 1,96Mb,jak je to možný?Že by se to nahrálo nekompletní?Jak to mám opravit kdybych to chtěl tedy rozsekat na víc částí,lidi mi píší o schéma a musím to každýmu solo posílat.
A další věc ,když chci vložit obrázek třeba schéma k příspěvku aby jsme se líp domluvily,tak obrázek musí být umístěný někde na webu,já žádný nemám a tak jsem si říkal,kdyby se tu udělala ještě taková schránka kam by se daly obrázky umístit,něco jako upload,ale po určité době by se smazaly aby nezabíraly místo,lidi to nahrávají stejně většinou na upload a od tama to nikdo nemaže.Nešlo by něco takovýho?
Raptor181
Moderátor

#5 Příspěvek od Raptor181 »

Obrazok mozes dat cez www.imageshack.com

To stahovanie sa riesi.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“