Services.exe v XP žere "doslova" paměť - vyřešeno

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Zkus se podívat, jak máš ten zavirovaný Services.exe velký ve windows\system32 :wink:
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

Dej sem printscreen z toho msconfigu, ať je vidět, co se spouští při startu. Třeba budem moudřejší.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
keemo

#18 Příspěvek od keemo »

Services.exe je proces ktory ma na starosti spustanie sluzieb na pozadi...ci pomoze nieco msconfig neviem. skor spustit SERVICES.MSC a pozriet tam co sa spusta ake sluzby...pripadne fakt uz len reinstal...
Maskot

#19 Příspěvek od Maskot »

hafca píše:Dej sem printscreen z toho msconfigu, ať je vidět, co se spouští při startu. Třeba budem moudřejší.

Pokud tam ma nejake svinstvo,tak v tom msconfigu to jiste neuvidi.Mel by uzit Hijackthis,nebo neco podobneho.Napsat vir ci trojan tak aby ho msconfig vypsal by asi bylo k nicemu.
hafca

#20 Příspěvek od hafca »

Něčím začít musí a tohle má bez problému k dispozici. Navíc nikdo nevíme, co vlastně všechno spouští. Nemusí to být zrovna vir, stačí nějaká blbě napsaná nebo nenažraná aplikace.
Tazatel se ovšem už neozval a tak se můžem jen dohadovat, co a jak dál.
Hejnicek

#21 Příspěvek od Hejnicek »

O tom MSCONFIGU vim, dival jsem se tam rovnez, ale nic podezreleho jsem tam nevidel. Ale na zaklade vasich cetnych zminek o nem jsem nejprve zakazal a povoloval toto v nasledujicim poradi. Nejprve jsem zakazal aplikace Po spusteni. Nasledovaly Sluzby jine nez od MS. Pak jsem se odvazil pokouset i sluzby MS. Jen malo z nich neslo zakazat - Windows zaprotestoval. Vysledek je stale stejny.
Uvazuji dal o tom, ze vymazu spaci (hyberfil.sys) a virtualni (pagefile.sys) soubory, je to jen napad. Treba Windows nejak tyto soubory spatne pouziva.
Treba je to nesmysl, ale mohl bych to zkusit. Windows si je vytvori znovu. Nebo se pletu?
keemo

#22 Příspěvek od keemo »

Vytvori si ich znovu to ano.Najprv treba zrusit ich pouzivanie-hiberfil v nastaveniach napajania a strankovaci je vo vlastnostiach systemu,karta spresnit,polozka vykon.vykon-moznosti-spresnenie-virtualna pamat.tu staci zakazat,system ju po restarte zlikviduje,hiberfil musis potom vymazat rucne....po opatovnom povoleni je strankovanie vhodne nastavit na "velkost urcena systemom", stretol som sa s pripadom ked to z nejakych pricin hadzalo BSOD-y...snad to bude tak ako sa domnievame a po zakazani strankovania system normalne nabehne a nebude mat zahltenu RAM-ku...
hafca

#23 Příspěvek od hafca »

Msconfig selhal a tak bych to viděl na Hijack, jak už tady někdo psal.
Stahni si ho z

Kód: Vybrat vše

http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis/download
a spusť. Pak save log a dej ho sem. Z toho by se mělo vykoumat co tam nepatří.
yakl

#24 Příspěvek od yakl »

Podobný problém som riešil, keď mi k vstavanej TV karte zblbol ovládač infra diaľkového ovládača. Musel som ho odinštalovať. Spôsoboval 100 percentné zahltenie, počítač sa ledva hýbal, odvtedy pokoj.
Jenda_KL
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jenda_KL »

yakl píše:Podobný problém som riešil, keď mi k vstavanej TV karte zblbol ovládač infra diaľkového ovládača. Musel som ho odinštalovať. Spôsoboval 100 percentné zahltenie, počítač sa ledva hýbal, odvtedy pokoj.

tak mě 100proc způsoboval taky driver infra ovladače od TV karty, po retartu to chvíli fungovalo a pak to začlo zatěžovat. Nakonec jsem přišel na to, že to dělá vedle pc rozsvícená kompaktní zářivka :)) Vyškubl jsem přijímač z karty a byl klid
Hejnicek

#26 Příspěvek od Hejnicek »

Po nekolika experimentech pomohlo instalovat SP3.
Windows nebyly opet v optimalnim stavu. Nejaky problem systemovych
souboru nebo registru.
Hlavne ze ted slapou. Aspon prozatim.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“