Zdravim.Mam nasledovny problem.Ak pripojim ku notebooku externy USB HDD WD a chcem sa dostat dnu cez windows,tak mi vypise hlasku ktora je v prilohe.Najprv som si myslel,ze sa jedna o problem mojho OS,tak som to neriesil.Ale vcera som daval dokopy kamosovi PC a po pripojeny na jeho Vistu mi vypisalo to iste.
Avsak ak idem na disk cez TOTAL COMMANDER vsetko je OK...
Vyhodit jehoVistu a nasadit ikspa, nebo holt počkat na další verzi Woken - Win 7 by to už prý dělat neměly, že nepustí uživatele do nějakých jím vytvořených souborů. Možná by pomohlo i přejít na "tučňáka", s tím ale nemám osobní zkušenosti.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Přesně tak, když píšeš o OS, tak se nebav zároveň o Vistě. To je totiž jen prozatimní náhražka mezi Xpéčkama a Woknama 7 tak, jako byly náhražkou Millénia mezi Woknama 98 a XPéčkama
Tak nakoniec preda virus-NOD mi nasiel,sice az na tretikrat trojan-KRYPTIK.Nasledne bolo potrebne zmazat vsetko z RECYCLERA a este tam bol medzi hidden vecami nejaky autorun.inf.Vsetko som zmazal a teraz to konecne slape.Vdaka za pomoc.
Tohoto cerva sme riesili so sefom asi mesiac dozadu...na kope klucov bol...bacha na registre...tam si tiez cosi zapisal a to mu umoznovalo sa vratit a byt spustenym v systeme a nesiel zmazat.