Elektronický výpis O2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jancis1

Elektronický výpis O2

#1 Příspěvek od Jancis1 »

Viem že to sem moc nepatrí, ale možno mi niekto poradí. Prišiel mi elektronický výpis z O2, ktorý je zazipovaný a zaheslovaný. Ja mám nainštalovaný winrar a keď to dám rozbaliť, tak na heslo sa ma ani neopýta a hneď napíše že je chyba v komprimovanom súbore. Musím nainštalovať winzip, alebo by to malo ísť aj s winrarom rozbaliť? Nechcem si toťiž zbytočne inštalovať viac programov na jednu vec ak netreba. Dík
Robosand

#2 Příspěvek od Robosand »

XP-čko, pokiaľ sa nemýlim, *.zip súbor rozbalí samo. Nie je potrebný ani winrar, Total commander a pod.
Robo...
Jancis1

#3 Příspěvek od Jancis1 »

Áno, ale toto je zaheslovaný súbor, tak či preto to nejde rozbaliť, alebo je naozaj ten súbor poškodený. Normálne winrarom rozbalím všetko aj zazipované súbory.
Robosand

#4 Příspěvek od Robosand »

Chyba bude v súbore. Ešte by som vyskúšal kliknúť pravým tlačidlom na predmetný súbor a skúsil ho rozbaliť XP-čkom. Prípadne stiahnuť Totalcommander, na disku zaberie málo miesta.
Robo...
jandu

#5 Příspěvek od jandu »

Toto mi od začiatku roka robí Orange. Obchádzam to tak, že zo zabaleného súboru dávam export do pdf. Pýta si heslo a prevedie na pdf bez problému.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Jancis1

#6 Příspěvek od Jancis1 »

Tak problém čiastočne vzriešený. Mne to jednoducho nestiahne dobre ten súbor z e-mailu. Namiesto 180KB mi stiahne len 4 a neviem vôbec prečo. V práci na PC mi to stiahne celé. S ostatnými súbormi nemám problém, okrem toho helpu na sprint-layout čo som tu písal.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“