Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Viem že to sem moc nepatrí, ale možno mi niekto poradí. Prišiel mi elektronický výpis z O2, ktorý je zazipovaný a zaheslovaný. Ja mám nainštalovaný winrar a keď to dám rozbaliť, tak na heslo sa ma ani neopýta a hneď napíše že je chyba v komprimovanom súbore. Musím nainštalovať winzip, alebo by to malo ísť aj s winrarom rozbaliť? Nechcem si toťiž zbytočne inštalovať viac programov na jednu vec ak netreba. Dík
Áno, ale toto je zaheslovaný súbor, tak či preto to nejde rozbaliť, alebo je naozaj ten súbor poškodený. Normálne winrarom rozbalím všetko aj zazipované súbory.
Chyba bude v súbore. Ešte by som vyskúšal kliknúť pravým tlačidlom na predmetný súbor a skúsil ho rozbaliť XP-čkom. Prípadne stiahnuť Totalcommander, na disku zaberie málo miesta.
Tak problém čiastočne vzriešený. Mne to jednoducho nestiahne dobre ten súbor z e-mailu. Namiesto 180KB mi stiahne len 4 a neviem vôbec prečo. V práci na PC mi to stiahne celé. S ostatnými súbormi nemám problém, okrem toho helpu na sprint-layout čo som tu písal.