Zdravím všechny. Protože už mi dosluhuje můj monitor, rozhodnul jsem se koupit nový. Koukal jsem na hodně stránek a zalíbil se mi tento:http://www.alza.cz/lcd-displej-lg-flatron-w2261v-pf-d109054.htm
Chtěl sem se zeptat, jestli někdo máte s tímto lcd zkušenosti, jestli není lepší koupě atd. Díky za každou připomínku
Neberte život vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
o trosku starsi model flatronu ve stejne uhlopricce si poridil nedavno znamej a je docela v pohode. Rozhodne za tu cenu je OK a divat se na to da, otazkou zustava jak dlouho Jen OT, ja mam uz par let NEC FE1250+ a absolutni spokojenost, ale to je CRT, posledni dobou jsou na to lidi haklivi jak jsem si vsiml
Já mám už pár let LG Flatron EZ T710BH. Taky sem s ním spokojenej, ale když se na něj koukám víc jak hodinu, tak mě bolí oči. Další věc je to, že se budu stěhovat a mám novej stůl a těžko bych už tak ten starej monitor cpal. Proto chci taky placku.
Nedávno jsem nového Flatrona kupoval tátovi. Je to perfektní monitor, za skvělou cenu, avšak trošku mi vadí, že při provozu dost bzučí (asi jako špatná zářivka).
Ještě jedna věc mě zajímá. Bylo mi řečeno, že některé placky nejdou připojit přes DVI. Musí se koupit přechodka na analog a pak že je to ok. Bylo mi to tlůmočeno od dvo lidí, že s tým měli problémy. Ani nové ovladače nepomohli. Prostě nic. Pochopil bych, že to může být např. starší grafikou. Ale.....nevím, tak se raděj zeptám. Setkal jste se s tím někdo? Díky