Literatura Flash Macromedia

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

Literatura Flash Macromedia

#1 Příspěvek od zdenoeddie »

Prosim Vas nema niekto literaturu pre programovanie v flashi? Mam program macromedia flash MX alebo tak nejak sa vola, potrebujem v tom urobit jednoduchy simulator fotoaparatu, a pripadne aj manualy pre fotoaparat na sposob slidov (a la powerpoint s prepinanim jazyka - cestina/anglictina). Najviac by potesili nejake offline materialy, nechcem stagnovat ak by vypadol net atd. Dik
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

ty lekce co jsou součástí programu ti nestačí?
honza_jan

#3 Příspěvek od honza_jan »

No já nevím, ale když něco potřebuju mít z netu k nahlédnutí trvale a bez hledání, tak mám do FF nainstalivané z https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ rozšíření, jenž se nazývá "ScrapBook" a není problém. Na nástrojové liště se mi objeví jako položka menu. Zavolat jde i pravým myšítkem a při volbě "Zachytit stránku jako ..." si zvolím název a hloubku zachycení všech odkazů, vyberu co chci do stahování zahrnout a potvrdím. Další záleží na tom, jak je rychlé připojení a kolik mám místa na disku. Samo to popřepisuje adresy odkazů a v boční liště to mám celé kdykoliv k dispozici. Pokud tam máš i něco, co nepotřebuješ, tak z boční lišty menu "Nástroje" dáš export a do zadané složky ti vyexportuje celou položku jako HTML. Startovací stránka je potom pojmenovaná "index.html" a můžeš se pustit do editování a vytvořit si příručku s obsahem podle svojí chuti. Ovšem ten čas, to je ...
brtnik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od brtnik »

strejda google dává na dotaz na manuál na Flash miliontřicet odkazů, na flash tutorial obdobně. Dá se stáhnout desítky pdf příruček a skript na toto téma, je tu flashforum.cz - co chceš více???
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od zdenoeddie »

Uz to mam, ja som hladal nieco v nasom jazyku, miliontricet odkazu na anglicku literaturu som schopny aj ja najst :wink:
brtnik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od brtnik »

se hned nečil, to byl jen pokus o popíchnutí... :roll: Úplný základ a přehled možností je tu:
http://home.pf.jcu.cz/~pepe/Diplomky/pixa.pdf
mám dále k dispozici další 3 knihy k Flashi5 a k Action skriptu po "našimu", v případě zájmu SZ a mail..
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od zdenoeddie »

brtnik píše:se hned nečil, to byl jen pokus o popíchnutí... :roll: Úplný základ a přehled možností je tu:
http://home.pf.jcu.cz/~pepe/Diplomky/pixa.pdf
mám dále k dispozici další 3 knihy k Flashi5 a k Action skriptu po "našimu", v případě zájmu SZ a mail..

ok keby nieco ozvem, zatial dik
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“