návod DMQ-2057

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pejoma

návod DMQ-2057

#1 Příspěvek od pejoma »

Nemá prosím někdo návod na obsluhu BTV DAEWO DMQ-2057?
Neumím uložit stanice do paměti.Buď je skrat mezi hlavou a klávesnicí,nebo je ta TV pokažená.
achil

#2 Příspěvek od achil »

Má pod poklopem tlačítko STORE? Jestli ano tak se spustí vyhledávání a až se ti zastaví na nějaké stanici, tak stiskneš STORE, vybereč číslo předvolby a znovu STORE. To zezelená a je uloženo. Jestli nemá STORE tak napiš co má za tlačítka na klávesnici a zkusím ti poradit. Dost toho mám v hlavě, ale podle typu si to nepamatuju. Když jí uvidím určitě se domluvím, ale návod ? s tím jsem ještě nepracoval - sorry.
pejoma

#3 Příspěvek od pejoma »

Jsou tam tlačítka TV/VIDEO , CH UP , CH DOWN , VOLUME UP , VOLUME DOWN , FINE TUNING UP , FINE TUNIG DOWN , AUTO SEARCH UP , AUTOSEARCH DOWN , CH CALL/FAS , PRESET , AFT BAND , SKIP , ANALOG UP , ANALOG DOWN , ANALOG SELECT.
Podaří se mi naladit stanici,ale už ne uložit.Když chvci přepnout program,tak se nehnu z 1.Po vypnutí nezůstanou uložena ani nastavení hlas,jas sytost,kontrast.Vše je nastaveno na max.Mám i schéma.Myslím si že je špatná paměť M6M80011p u procesoru M34300M4-230SP,ale nevím kde ji sehnat.
achil

#4 Příspěvek od achil »

Toto je historie. Mám pocit, že tahle paměť potřebuje k zápisu napětí -30V. Podívej se možná ti tam chybí. Ale může být i vadná. Já zatím nikdy tyto neměnil na rozdíl od nových 8mi nohových EEPROM.Má jí www.nedis.cz za 250Kč.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“