Odchozi hovor je do 1 vteriny aut. ukoncen.
Moderátor: Moderátoři
Odchozi hovor je do 1 vteriny aut. ukoncen.
A kutilmile - nelituju tě
Ted jsem dal do telefonu jinou sim kartu stejneho operatora. Kdyz jsem nekolikrat po sobe simuloval stejne podminky, tak hovor nespadl. Jen jsem pred hovorem slysel info o nizkem kreditu. Ale hovor nespadl. A ted co s tim
Jinak to může byýt způsobeno vadnou sérií SIM karet, kterou obdržel jeden operátor - a další nikoli, takže bych zkusil reklamovat výměnu karty. Oni to samozřejmě zákazníkovi neřeknou na rovinu, ale informace o podobných excesech s některými typy přístrojů musejí vědět, takže jen tiše "drží hubu" a čekají, kdo se ozve - kdyby to dali na veřejnost, museli by ty karty bezplatně vyměnit každému, kdo by o to požádal, takhle můžou dělat, že nevědí WCG...
WM6.1 kdyz je mozne chybu ukazat a nasledne jim s jinou sim predvest ze to funguje, tak to svalit na operacni system? To by mohli zkusit
Jak to dopadne vi jen ten nahore. Ja bych rekl ze nezjisti nic. Uz premyslim ze zmenim po cca 7 letech operatora. Jen jakeho vybrat. Tohle uz je ale na samostatne tema.
Odpoledne jsem udelal soft reset. Pri te prilezitosti jsem zkusil zavolat 800......A hle hovor nespadl. Tak jsem provedl par vypnuti a zapnuti GSM casti. Po zapnuti GSM jsem zavolal na 800..... a hovor nespadl, nebyl ukoncen. Nevim jestli za to muze AoC ci neco jineho. AoC jsem ale neaktivoval. To muselo byt zapnute jeste pred koupi HTC. A mam ho cca dva roky bez nejakych problemu. Az ted. Tak snad konec dobry, vsechno dobre.
robo píše:Dnes rano jsem zavolal na *77 a ze bych chtel vedet jak ukoncit sluzby u vody....
Pokud chceš přejít, stačí kontaktovat jiného operátora a sdělit mu, že k němu chceš přejít od ..... i se svým číslem. Zbytek úřadování a převádění vyřídí Tvůj nově zvolený operátor, Ty mu jen podepíšeš smlouvu, která Ti bude obratem doručena.
POZOR, někteří operátoři se ve smluvních podmínkách jistí a pokud máte uzavřenou smlouvu na (například) 2 roky s tím, že minimální plnění bude 250,-Kč měsíčně, takovými blešími písmenky někde dole na zadní straně smluvních podmínek mají napsáno, že pokud budete chtít smlouvu vypovědět před uplynutím určené doby, jste povinní druhé straně doplatit za každý nedokončený měsíc ono smluvně určené plnění v plné výši jako penále....