Inno3D Geforce 2 MX-400 64MB (MX-128 Rev 2.1)
Moderátor: Moderátoři
Inno3D Geforce 2 MX-400 64MB (MX-128 Rev 2.1)
Po pozornom prezretí lupou som našiel 8 SMD súčiastok strhnutých a 2 poškodené. Asi so šrubovákom. Nemáte niekto rovnakú, portrebujem hodnoty súčiastok, najmä odporu pri VGA konektore. Je tam prerušený prívod na pin 13 Horizontal Sync (or Composite Sync)
Vďaka
- Přílohy
-
P3259735-upr.jpg- (92.8 KiB) Staženo 110 x
-
P3259733-upr.jpg- (105.42 KiB) Staženo 106 x
-
P3259739-upr.jpg- (184.62 KiB) Staženo 156 x
Devo70 píše:Kartu som dostal ako vadnú. Pri teste v PC sa zapne monitor, ale ostane tmavý. Karta žije, lebo cez Hirens Boot CD ju vidno.
Po pozornom prezretí lupou som našiel 8 SMD súčiastok strhnutých a 2 poškodené. Asi so šrubovákom. Nemáte niekto rovnakú, portrebujem hodnoty súčiastok, najmä odporu pri VGA konektore. Je tam prerušený prívod na pin 13 Horizontal Sync (or Composite Sync)
Vďaka
dejta klidně odpory označením 103 a to je jednou jaká hodnota, bude tu fungovat. ahoj
zslaby píše:Devo70 píše:Kartu som dostal ako vadnú. Pri teste v PC sa zapne monitor, ale ostane tmavý. Karta žije, lebo cez Hirens Boot CD ju vidno.
Vďaka
dejta klidně odpory označením 103 a to je jednou jaká hodnota, bude tu fungovat. ahoj
Koukam že si použil křišťálovou kouli
p32 píše:...Dole bude chybět asi kondik.
Ja myslím, že nie jeden ale 4 kondíky.
Jeden vedľa už dosadeného 33R a 3 kondíky majú byť za VGA konektorom. Zapojené sú na RGB signály oproti zemi. Ich neprítomnosť sa zatiaľ neprejavila. Kartu som odskúšal už aj v 3D, kvalita zobrazenia vynikajúca (v porovnaní s TNT2M64).
Ešte mám jednu otázku: čo je tá zelená súčiastka?
Zelena suciastka je vratna poistka, chrani 5V vystup. Ten je tam na napajanie pre potreby DDC (Plug&Play pre monitory), niektore monitory sa daju softwarovo zistit aj ked su vypnute.