Staviam si lampove kombo potrebujem do neho svitkove kondenzatory roznych kapacit zvacsa na 400V (teslacke kondenzatory na obrzaku vlavo)
No nasiel som aj niake ine zlte svitkove kondenzatry pravdepodobne z byvalej NDR (uz si tu dobu nepamatam, ked to zaniklo som mal 5 rokov
No neviem na ake napatie su? Pod hodnotou kapacity je dake cislo 160 alebo 100. To by mohlo byt napatie? Ale nezda sa mi ze dva kondenzatory rovnakej kapacity aj velkosty a jeden teslacky by bol na 400V a ten nemecky na 160V?. (Vid obrazok - nemecky vpravo je este o nieco vacsi) Na kolko voltov su v skutocnosti tie nemacke?
A este otazka. Kde sa daju v dnesnej dobe kupit Zlte svitkove teslacke kondenzatory rady TC2007 - 208, TC 217 - 218 (na fotke vlavo)? Vyrabaju sa este? V Bratislave ich predaval jeden obchod ale ten skrachoval. Uz ich neviem zohnat. Pripadne ak ich ma niekdo doma viac kupim. Pripadne hociake ine axialne na 400V. Dnesne kvadrove kondenzatory sa tazko letuju na pajkovacie ocka. maju kratke vyvody a su moc vysoke.