Označenie editovaného príspevku ako nového

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Devo70

Označenie editovaného príspevku ako nového

#1 Příspěvek od Devo70 »

Stáva sa mi, že po odoslaní príspevku ma ešte niečo napadne a príspevok v priebehu cca 1/2 hodiny niekoľkokrát dopĺňam. Ide mi o to, aby sa upravený príspevok zobrazoval tým, ktorí ho už čítali ako neprečítaný, teda nový. Pritom počet príspevkov zostane nezmenený, editovaním sa nebude nenavyšovať. Dá sa to takto zariadiť?
Naposledy upravil(a) Devo70 dne 27 bře 2009, 20:49, celkem upraveno 1 x.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

V téhle verzi to určitě nejde. Ale nikdo ti nebrání odpovědět sám sobě a tím to oživit.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Devo70

#3 Příspěvek od Devo70 »

No, pripadlo mi divné odpovedať sám sebe. To musia robiť neregistrovaní, ktorí nemajú možnosť editácie. Ale keď to nejde zmeniť k lepšiemu, čo sa dá robiť. Ďakujem za reakciu.
Robosand

#4 Příspěvek od Robosand »

Môj názor je, že takto je to dobre. Ja konkrétne pri dlhších vláknach už väčšinou nečítam prvé strany, ktoré si už pamätám a tak by sa mohlo stať, že na začiatku niečo upravíš a ku mne sa to nedostane.
Robo...
Devo70

#5 Příspěvek od Devo70 »

Bavíme sa najmä o poslednom príspevku, na ktorý ešte nikto nereagoval. Niekedy zvyknem upraviť aj názov úvodného, keď sa diskusia zvrtne iným smerom, aby sa v témach dalo zorientovať.
Mysteri

#6 Příspěvek od Mysteri »

Devo70 píše:Bavíme sa najmä o poslednom príspevku, na ktorý ešte nikto nereagoval. Niekedy zvyknem upraviť aj názov úvodného, keď sa diskusia zvrtne iným smerom, aby sa v témach dalo zorientovať.

No neviem, možno ma niekto opraví, ale pokiaľ nebola ešte reakcia na príspevok, tak to môžem upraviť x krát, ale ak počas písania mojej úpravy niekto odoslal reakciu, tak sa v mojom pôvodnom príspevku zjaví: upravené vtedy a vtedy.Mám s tým svoje skúsenosti, najmä po polnoci a po 9-12 pivkách :lol: Ak sa diskusia zvrhne, tak ju treba usmerniť v nasledujúcom príspevku, nie v prvom.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stepa »

to Mysteri: precti si jeste jednou o co tady jde...to co jsi napsal je sice pravda, ale uplne mimo misu :wink:
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“