Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
vyfoť pořádně štítek a když to přepíšeš v azbuce, nějaký ruský radioamatérský web ti možná vydá informaci. Takhle se dohadovat nad pidifotkou v uměleckém zátiší je na (!).
na první pohled walkman polní vz.60. ale spíš by to chtělo detailní fotku panelu vč. popisů šaltrů a hejbátek. my kdysi měli na ZŠ, SŠ i VŠ (povinně) ruštinu, kde jsou ty časy...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Vzhledem k tomu, že "radiotechnickou" ruštinu můžu pokládat za hodně dobře zvládnutou, měl bych být schopný ty popisky přeložit - pokud to vyfotíš seshora a ten černý gravírovaný štítek vespod víka pořádně čelně, aby ty popisky byly čitelné. Jinak mi to připomíná diagnostický "stend", kterým se prověřovala třeba palubní elektronika stíhaček - pro každý přístroj v letadle byla na "stendu" samostatná "diagnostická" zásuvka, která se kabelem propojila s patřičnou diagnostickou zásuvkou na letadle - "stend" pak ukázal hodnoty, vyhodnocované podle tabulek formou "funkční/nefunkční". Možná že ani ta raketa SS-20 nebude moc daleko... SS-20 sice na našem území rozmístěny nebyly (aspoň pokud já vím), jiných typů s kratším doletem jsme tu ale měli až až...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Ještě by to mohla být modifikovaná pumpa na kola Ukrajina.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]