Jakou značku dvd?
Moderátor: Moderátoři
Jakou značku dvd?
- Přílohy
-
combo-1.jpg- (124.56 KiB) Staženo 146 x
-SiD- píše:Zdravim, prosím vás, chci si pořídit nějaký levnější obyčejnější dvd přehrávač a zajímalo by mě jaká značka by mohla být nejspolehlivější... Mám zkušenost s Grundig, ty mi odešli už dvě a pak Samsung a to je po pár měsících taky už v háji. Poraďte prosím...
Mame doma 2 kusy DVD z Tesca "Technika" za 800 stovek. Jedno rok a pul a druhe cca rok. Deti denne prehraji minimalne 2 filmy a jede jako vino. Umi vsechny formaty a nedam na nej dopustit. Pred tim jsme meli Panasonic. Ten vydrzel rok a neumel AVI a potom Sony a to se nakonec v zaruce vracelo. Je to urcite VABANK
Ono aby to bylo spolehlivé....to je myslím dnes sázka do loterie
Sám mám LG a zatím to jde. U LG rekordéru mi po záruce přestal fungovat Do přijímač, ale nějak jsem to zprovoznil, asi nějaký studeňák. Jinak jsem s tím spokojený. Možná jen věc názoru.
kondik píše:jave píše:Mame doma 2 kusy DVD z Tesca "Technika" za 800 stovek. Jedno rok a pul a druhe cca rok.
Tieto Tesco zázraky nemusím, najprv odíde spindle, potom páskový, potom poprípade optika... Ale pred časom som tu mal DVD prehrávač "tesco" (vadný spin.) Dotyčnému hneď vravím že to bude nerentabilné (nechcel som to prevziať). Čudujem sa tomu že nakoniec opravu zaplatilAsi je s ním spokojný, vravel že šiel AŽ 4 roky bez poruchy.
Je to opravdu vec nazoru. Ja mam doma 2ks, tchan 1x, svagr 2x a asi 5 ks je po kamaradech a maka to perfektne, NIKDO NEMA PROBLEM na rozdil od radoby znackovych pristroju. JSEM TAKE VELKY ODPURCE KUPOVANI ELEKTRONIKY V SUPERMARKETECH ale zde asi vyjimka potvrzuje pravidlo. A i kdyby to po 2 letech odeslo, tak kvuli 799Kc plakat rozhodne nebudu!!
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)