Mimo mísu - vytápění garáže

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kevin_mitnick

#16 Příspěvek od kevin_mitnick »

jave píše:
kevin_mitnick píše:Na chate mam uz pres 15 let kamna podle tohoto pravekyho sborniku USS. Dovedou spalit naftu, vyjety olej, fritovaci olej od kamose ze stanku nebo rostlinny olej za par korun z Lidlu temer bez dymu a smradu z kominu a s velice slusnym vykonem. Jedinou podminkou je olej poradne profiltrovat aby se nezanasel horak a obcas rozumne smichat olej s naftou (chatu mam na Slovensku kde je pod rukou k dostani "cervena nafta" pro zemedelce osvobozena od dane). Podle me zkusenosti kamna jedou na cokoli od nafty, pres oleje z Lidlu az po vyjety olej...

http://rapidshare.com/files/214527108/HorakTumaNovy.pdf

Promin, ale co je to levny olej z Lidlu??? Zadny levnejsi nez nafta tam neni

Ted ne, ale nekdy je v Lidlu rostinny olej i pod 20 korun za litr...
jave

#17 Příspěvek od jave »

kevin_mitnick píše:
jave píše:
kevin_mitnick píše:Na chate mam uz pres 15 let kamna podle tohoto pravekyho sborniku USS. Dovedou spalit naftu, vyjety olej, fritovaci olej od kamose ze stanku nebo rostlinny olej za par korun z Lidlu temer bez dymu a smradu z kominu a s velice slusnym vykonem. Jedinou podminkou je olej poradne profiltrovat aby se nezanasel horak a obcas rozumne smichat olej s naftou (chatu mam na Slovensku kde je pod rukou k dostani "cervena nafta" pro zemedelce osvobozena od dane). Podle me zkusenosti kamna jedou na cokoli od nafty, pres oleje z Lidlu az po vyjety olej...

http://rapidshare.com/files/214527108/HorakTumaNovy.pdf

Promin, ale co je to levny olej z Lidlu??? Zadny levnejsi nez nafta tam neni

Ted ne, ale nekdy je v Lidlu rostinny olej i pod 20 korun za litr...

OK beru, kamarad ma totiz jednickoveho golfa a dlouhou dobu kdyz byla nafta za 30 na to jezdil, ale od vanoc olej cca 26 Kc a nafta uz 23,50
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pajosek2 »

Protože jsem byl nucen rychle přestěhovat svou dílnu do dvora,tak jsem to vyřešil tak,jak jsi popsal v prvním příspěvku.Proražená zeď,roura přes zeď a kousek nahoru.Výškový rozdíl cca 4m,ale pro Petry to stačí.Plánuji postavit komín,ale až budou zbytečné kačky.Nemůžu si pomoct,ale když v místnosti hoří oheň,tak je tam tak nějak útulněji.Jen je potřeba dávat pozor,aby nebylo útulno až moc. :lol:
Nevím jestli bych si troufl to dát do garáže.

Jen tak mimochodem,jak daleko to máš od domu? nemohl by jsi přivést teplo přivést z domu?
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ZdenekHQ »

V naší "vysokohorské" Brněnce stojí obyč olej kolem 50Kč a slunečnice přes 60Kč....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
zdenoeddie666

#20 Příspěvek od zdenoeddie666 »

ZdenekHQ píše:V naší "vysokohorské" Brněnce stojí obyč olej kolem 50Kč a slunečnice přes 60Kč....

nj ta "vysokohorska" to vystihuje :cry: prave sem se vratil a hned kuchnul nejaky Tesla Color pri kontejneri :lol:
no_-_name

#21 Příspěvek od no_-_name »

V garáži auto nebude a když bude, nebude se tam topit :) Je to spíš taková dílna. Ještě si večer pořádně pročtu co jste mi nabízeli na odkazech, teď nemám čas se k tomu hlouběji vyjádřit...
~Nestavte se mi na odpor! - Georg Simon Ohm ~
SIDTIM

#22 Příspěvek od SIDTIM »

Chlapi, občas jukněte i do Kauflandu, nedávno jsem tam viděl olej, tuším, litr za 16,- Že byl z geneticky modifikované řepky by mi v tomto případě příliš nevadilo... :lol:
..a co shoří, nezhnije..!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“