Lampák Tesla T504-U II

Opravy, renovace, schemata historické techniky

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od CZJKP1 »

Upozornuji:

Že s tímto vláknem končím :evil: , Doposavať si nám tu vyhrožoval jak to hodíš do popelnice a najednou chceš zato prachy??? za zničený rádio, které jsi sám vlastnoručně rozvrtal...

Jako jediný jsem ti nabídl pozornost, to ti nenabídly ani kluci předtím aspon tady nic takovýho nečtu ve tvém vlákně

Ješte jednou upozornuji že jestli chcež za rozvrtaný rádio prachy tak to nabídni sběrateli který ti je dá, anebo možná nedá protože je to rozvrtaný a jeto ledatak na součástky za pár halířu..

já to nebudu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pajosek2 »

Ty jsi vůůůůůůl. Je samozřejmé,že to nebudu brát jen za odvoz.Jde o domluvu,teda pokud to budu právě já,jsem ochoten za to normálně zaplatit a myslím,že ostatní taky,jen tobě to nedochází. Když skončíš na tomhle vláknu,tak Ti budu věnovat pozornost chcééééš? :D
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
jardajar

#33 Příspěvek od jardajar »

Já teda nevím jak ostatní, ale když mi někdo dá něco (co je pro mě cenné) za odvoz, většinou mu na nějaké to pivko dám. Ale to že se o to hlásilo víc lidí najednou byla chyba, trh je neúprosný. :lol:
miras269
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od miras269 »

a znovu opakuju... jak ty vis jak sme s dědou dohodlí.... :lol: :lol: :lol:
jardajar

#35 Příspěvek od jardajar »

Kdo mluví o dědovi? :) Já reagoval na pajoskovo podotknutí a ono "ty" je vztaženo na CZJKP1, který se tu úplně zbytečně rozčiluje. Taky bych si o rádio řekl, ale prostě už tu byla jiná nabídka, tak proč zbytečně vyhánět cenu do výše.
miras269
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od miras269 »

Pajosek2 si napsal jako 1. tak uvidime jak se spolu dohodneme pokud nebude mit zajem... tak ho OPRAVDU necham za to kilo.l... vejs cena NEPUDE!!! 8-)
miras269
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od miras269 »

Čau Pavle, prosimtě napiš mi na mail tu tvoji adresu, ja blbec si omylem smazal vsechny maily.... díky a cuz,miras
wendik
Zablokován
Zablokován

#38 Příspěvek od wendik »

ahojik tak tyhle radia jsem oživil už 2 ale nez ty žarovky do serie to o život a 1 ten odpor jak kolega a podruhe odpor velký nv napajecim obvodu hořel ou už to frčí jo bez trafa je to o hubu
milan222

#39 Příspěvek od milan222 »

wendik píše:jo bez trafa je to o hubu

když se k tomu člověk chová jako kdyby byla všude fáze, neklepe se a ví co dělá tak se nic nestane. horši je když rádio předvádí psí kusy. třeba rachot z reproduktoru. :D
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Lukas-Peca »

Ono stačí to před prvním zapnutím zkontrolovat a obejde se to bez psích kusů, kouře, pálení odporů a rachotu z reproduktoru...
Naformování elektrolytu a výměna dvou svitků je práce tak na deset minut a člověk si tím ušetří shánění zničených elektronek a odporů.
Odpovědět

Zpět na „Opravy a restaurování starých elektropřístrojů“