Jakou značku dvd?
Moderátor: Moderátoři
Ja osobne by som asi volil Philips alebo SAMšUNt.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
http://www.novinky.cz/auto/165084-autom ... mobil.html
Panák mi nijak k srdci nepřirostl, už tam také cpe komutátorové spindly.
A tak dále.
Někdo tu varoval před levnými kousky z Lídlu. No vidíte, mám opačnou zkušenost. Ten Silver...něco, mimochodem teď je ve slevě, šlape všem, kteří si jej koupili (v mém okolí) zcela bez problému - v jednom případě jede 3. rok téměř 24 hod. nonstop (herna), kromě vyčištění optiky od usazeného dehtu z cigaretového kouře, nebylo nutné nic řešit. Myslím, že na něj dávají 3 roky záruku. Tenhle kousek bych asi doporučil. Lídl navíc není v elektronice nejlevnější, zboží je určeno pro SRN, tam si potrpějí na jakous takous kvalitu. To elektronika z Kaufu je na tom hůř..
Mimochodem, kšanda od laseru, komutátorový spindle a elyty odejdou jednou ve všech, je to dané konstrukcí.
PS: nejsem pracovníkem Lídlu, doma mám Sencora 7102.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
-
fery66
-
fery66
p32 píše:fery66 píše:Potreboval by som pre mamu čo najjednoduchší DVD prehrávač s USB a aby bez problému prehrával DivX. Máte niekto prosím skúsenosti so Samsungom DVD P 380? Teraz ho budú mať v Metre v akcii za 42,83 €. Ďakujem!
Na Philips 3260 ses díval ?
Na značku Philips tu dosť nadávajú... Philips teda radšej asi nie...
Nechápete že je to všechno stejné. Vyjmenuju výrobce kteří výrabějí čipové sady se kterými se pak osazují DVD přehrávače. Takže největší ESS Vibratto (taky pěkný šunt -SW chyby a stejně to kupují výrobci) Media Tek, ZORAN, CIRUS Logic, LSI Logic (je to ve všech DVD rekordérech koromě Panasonik, Sony a Pioneer.fery66 píše:p32 píše:fery66 píše:Potreboval by som pre mamu čo najjednoduchší DVD prehrávač s USB a aby bez problému prehrával DivX. Máte niekto prosím skúsenosti so Samsungom DVD P 380? Teraz ho budú mať v Metre v akcii za 42,83 €. Ďakujem!
Na Philips 3260 ses díval ?
Na značku Philips tu dosť nadávajú... Philips teda radšej asi nie...
takže když si koupite třeba LG nebo Philps tak právě až na mechaniku je osazený MPEG ESS Vibratto.
Akorat jedini Sony a Panasonik používají svou vlastní koncepcí čipů. ostatní nemají nic. Bohužel u Panaku je slabina zdroj. ale stejně bych si koupik vše od nich