PS:Replay converter , Ultra converter, Video converter,Win AVI 9.0
prosim skuste poradiť ak s tým mate skusenosti, Ďakujem.
Moderátor: Moderátoři
honza_jan píše:Nero 5 a 6 ještě šla, ale 7 a 8, to už je hnus velebnosti. Je to plně podřízené požadavkům BSA a napráská na tebe snad každé vložení CD, nebo DVD. Hned při bootu se natáhne resident, který má pod kontrolou všechny multimediální akce v počitadle. To jsem uplně zíral, kam to až dovedli, když jsem kamarádovi rozhýbával nové pálidlo. Zlatý K3B. To dělá jenom to, co se mu přikáže. Žádné skryté databáze obsahu CD a výrobní čísla softu, který se pálí jako záloha pro vlastní potřebu. Neodbytné dobývání se na net, když zjistí v počitadle síťovou kartu, atd. V další verzi by mohlo umět ještě editovat ISO soubory a byl bych spokojený.
ZdenekHQ píše:honza_jan píše:Nero 5 a 6 ještě šla, ale 7 a 8, to už je hnus velebnosti. Je to plně podřízené požadavkům BSA a napráská na tebe snad každé vložení CD, nebo DVD. Hned při bootu se natáhne resident, který má pod kontrolou všechny multimediální akce v počitadle. To jsem uplně zíral, kam to až dovedli, když jsem kamarádovi rozhýbával nové pálidlo. Zlatý K3B. To dělá jenom to, co se mu přikáže. Žádné skryté databáze obsahu CD a výrobní čísla softu, který se pálí jako záloha pro vlastní potřebu. Neodbytné dobývání se na net, když zjistí v počitadle síťovou kartu, atd. V další verzi by mohlo umět ještě editovat ISO soubory a byl bych spokojený.
Jojo, u mě funguje zlatý pravidlo, že po instalaci každýho softu kontroluju msconfig a spuštěný procesy, co mě tam zas přibylo a rovnou to vypínám či odinstaluju. Žádný "lišty" ani špionáž netrpím, na firewalu okamžitě pacifikuju a autory připisuju na black list. A že toho svinstva přibývá geometrickou řadou, to ani nemusím psat.