Nefungující vypalovačka
Moderátor: Moderátoři
Nefungující vypalovačka
- ace_ventura
Kemos1986 píše:Mám notebok ASUS F5GL-APO31C . Koupil sem si tento notebok,ale nefunguje my vypalovačka,Na obrazovce se ukazuje že se soubor vypaluje ale po dokončení se soubor nevypálí.Máte někdo stejný problém?
Nějak jsem z tvého dotazu nepochopil, co jsi vypaloval, čím jsi to vypaloval a ani jak jsi to vypaloval a na jaké médium. Já problém nemám žádný a pálím cokoliv v Neru 6.
p32 píše:Kemos1986 píše:Mám notebok ASUS F5GL-APO31C . Koupil sem si tento notebok,ale nefunguje my vypalovačka,Na obrazovce se ukazuje že se soubor vypaluje ale po dokončení se soubor nevypálí.Máte někdo stejný problém?
Nějak jsem z tvého dotazu nepochopil, co jsi vypaloval, čím jsi to vypaloval a ani jak jsi to vypaloval a na jaké médium. Já problém nemám žádný a pálím cokoliv v Neru 6.
kopíruji doma CD, dvd výhradně v prostředí Nero 6 neboť stávající OS WIN98 neumí instalovat vyšší verzi programu. pouze copy-protect disky pomocí dvd shrink 3.2. vypalovačka NEC ND3520A z bazaru, celkem
v poho jenom nepřijímá dvd-r imation, maxell, ostatní jakž-takž.
na druhém compu ve firmě (WIN XP) jsem dnes celkem snadno instaloval
onen Ashampoo Burning Studio free 6.75 (czech) podle doporučení tuhle uživatele Motoroly, zvládá údajně blue ray nosiče. no, uvidíme...