DVB-T Evolve - rozdíly
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
DVB-T Evolve - rozdíly
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Tak pivecko se jeste nekona, to byl jen zakaznik
Takze - DT1201 - jeden SCART, jen dve kontrolky - zapnuto a LOCk signal
2202 - dva scarty a displej
A dalsi : z 12 prodanych na 10-12/2008 behem ledna 5 zpet s vadnym zdrojem, jeden totalka a hadka ze to muselo byt prepetim. Prvni dva na servis, pak uz vraceni penez a dodavatel je vyradil z nabidky. Asi vedel proc.
Tunery - nevim co tam je ale je to haklivy na kdeco, stary Strong i Technisat zam jedou zcela v pohode, tento s velkymi vypadky. Problem v jednofrekvencni siti - tam, kde zasahuje Mikulov i Brno dost problemy, Technisat tam jede v pohode.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Takže raději DigiPal-2 ? Nebo je něco spolehlivýho do tisícovky ? To víš, důchodci se ptají hlavně na cenu....
Zdendo ti Digipaly2 jsou OK. Viděl jsem zatím jednu reklamaci (zdroj v kopru), jinak nic. Jenom jsem se někde doslechl, že se některým kusům stávalo, že se najednou sám přepsal do default. nastavení. Já sám využívám tři k plné spokojenosti a problém s tím zatím nebyl. Na Evolve sračku proboha honem rychle zapomeň..
Killroy
Já je tam tam taky viděl.. Pokud potřebuješ něco levného, tak zkus tenhle www.ges.cz/?page=index&or=sort&ipp=12&l ... ES08102490 .Já ho používám v dílně, trápím ho všelijak a zatím obstál. Tak pěkné menu jako Digipal samosebou nemá. V případě zájmu se obrať na Zuzku, udělá ti cenu. Posvěceno jest..ZdenekHQ píše:Kdyby to nenabízeli v AME, tak by mě to ani nenapadlo
Killroy
Do tisicovky je lepsi jit do hospody. Pristroj, ktery bude doma u TV slouzit nekolik let a bez ktereho bude na obrazovce hovno je problem dat o par stovek vic, ale drahe strane sracky od Zepteru za destiky tisic korun duchodci koupi bez obav.