Fabia 1,2 htp 6Y

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

Fabia 1,2 htp 6Y

#1 Příspěvek od kutilmil »

zdravim pani potreboval by som schemu zapojenia el instalacie na fábií 1,2HTP 6Y. Ak ju niekto mate alebo viete kde ju zohnat prosím o pomoc. Nepotrebujem to na fusku aby som zarobil ale mam trochu problem na mojom aute a nechce sa mi chodiť po drotoch. Dakujem
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Trochu OT: víš, co znamenají ta 3 písmena za označením kubatury motoru?
hovno To Pojede, Honem To Prodej!

Zlatý Fáčko, zlatá Felina - tyhle třílampový sráče z Boleslavi jsou trest za všechny naše řidičský hříchy....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#3 Příspěvek od kutilmil »

No strasne si mi pomohol EKKAR
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Tak se vymáčkni, kde Ti bota tlačí na kuří oko - třeba to někdo bude znát -myslím, že takový Raptor už má zvonění v uchu...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#5 Příspěvek od kutilmil »

Pozri sa ekkar ja to opravim aj bez schemy ja si totis myslim ze ten kto dokaze opravit telku urcite dokaze opraviť aj elektriku v aute. Ja tak ani k tej oprave tu schemu nepotrebujem ale chcem ju mať.
vrky

#6 Příspěvek od vrky »

Tak se tak nečerti. Ekkar má pravdu, ten 3válec nezískal moji důvěru. http://rapidshare.com/files/102526527/F ... udrzba.pdf
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Já to sem hodil, protože navyklý na 40 a 50kW 4válce Favoritů a Felin jsem coby do služební vsedl do té 3lampové 1,2 Fóbije, navíc ještě ke všemu kombi - a měl jsem pocit, že mi někdo ukrad půlku motóru a ještě mi tam místo té zbývající nechal cosik jako Terru nebo TK4...! To zoufale nejelo - já ze zvyku rozjezd pouhým povolením spojky a až pak plynule přidávat plyn jsem musel "točit" kolem 2000otáček, aby se ten střep obsazený 4 dospělými vůbec měl ochotu pohnout... Tehdy také vznikl ten výklad oněch písmen - to auto si šéf strašně chválil - ovšem pouze do chvíle, než ho musel použít sám. Pak Fóbije během týdne zmizla z autoparku a byla ukrutně střelhbitě nahrazena 1,9TDi Ochcávií, jak jinak než také v kombíku... Tolik OT - prostě do auta s pohotovostní váhou okolo 1100kg třílampa 1,2 nepatří, i kdyby měla 75kW, to ať se na mne nikdo nezlobí...
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#8 Příspěvek od kutilmil »

Dakujem za výklad ale radsej mi plis pomoste s tou schemou hen odtial ju neviem stiahnut
Killroy
Moderátor

#9 Příspěvek od Killroy »

kutilmil píše:Dakujem za výklad ale radsej mi plis pomoste s tou schemou hen odtial ju neviem stiahnut

Zkoušel jsem to a jde to normálně. Klikni na Free user, nech to odpočítat a poté klikni na download. Je soubor cca 20MB v PDFku.

Killroy
miromatus

#10 Příspěvek od miromatus »

skús toto http://uloz.to/1576737/SchémataFABIA.rar , dal som tam schémy zo servisneho manualu
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#11 Příspěvek od kutilmil »

ďakujem us mi to islo inac na prvy pohlad je ta schema neprehladná jak hrom. Nechapem preco to nenakreslia na jeden papier. myslim si ze by to tak bolo daleko zrozumiteľnejsie
blahojan

#12 Příspěvek od blahojan »

Napis, ze co s nim je
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“