Co říkáte na Katku Žak?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Crifodo

#16 Příspěvek od Crifodo »

Jednu věc bych podtrhl: kdyby měli 0,00% volebních hlasů, tak by tenhle politický odpad přece jen vůbec nenašel svoje místo na slunci.
Někdo je podpořit MUSEL, někdo z nás co na ně zároveň nadáváme.
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

U nas vyhral vo volbach "stary uj" napriek tomu, ze nepoznam nikoho, kto ho volil...
Maskot

#18 Příspěvek od Maskot »

Crifodo píše:Jednu věc bych podtrhl: kdyby měli 0,00% volebních hlasů, tak by tenhle politický odpad přece jen vůbec nenašel svoje místo na slunci.

To je zalezitost toho volebniho systemu.Pokud k volbam nepujdou vsichni a nezvoli jine,toto se bude volit samo,vlastne staci,kdyz jim daji hlas rodinni prislusnici a znami,popr. par volicu kteri si porad mysli,ze je v nich cosi dobreho.A mozna dojde i k takove slovenske variante(plenky a podobne uplatky za hlas) a bude vystarano jak rikal Kraus na dlsi 4 roky leasingu.
SIDTIM

#19 Příspěvek od SIDTIM »

Takový volební systém těm parazitům vyhovuje. Samozřejmě, voliči je zajímají JEN do vyhlášení volebních výsledků a pak už si JEN hlídají vychrochtané koryta. Navenek už pak jen neskrývaná arogance, výsměch i těm, kteří je volili.
Nebo to, co předvedla Kačenka v Uvolňování, bylo jinak? :(
..a co shoří, nezhnije..!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ZdenekHQ »

Crifodo píše:Jednu věc bych podtrhl: kdyby měli 0,00% volebních hlasů, tak by tenhle politický odpad přece jen vůbec nenašel svoje místo na slunci.

Já jsem je podpořil a nasrali mě. Ne všichni, ale jak to tak chodí, strana se hodnotí podle šéfů. Čekal jsem, že budou mít vlastní názor a trošku tu sněmovnu oživí. Rozumnou ekologii budu podporovat vždycky, bohužel to zatím až na výjimky vypadá, že ekolog/politik = abnormální blbec.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
SIDTIM

#21 Příspěvek od SIDTIM »

To Zdeněk:

Já Ti, člověče, ani nevím, nakolik jsou Zelení ekologové..

Jinak rozumná podpora ekologie a zelených zdrojů energie - o tom žádná. Ale jak vidno, táhle rozumná fráze pomohla některým .ajzlíkům na výsluní. Upřímnost tohoto volebního hesla může snadno hodnotit dnes už každý.
Kraus je výborný, např. i v rádiu perlil. (emailem chodí rozhovor na téma policie, Langer, politici apod).
..a co shoří, nezhnije..!
Crifodo

#22 Příspěvek od Crifodo »

Ta zelená sebranka která se dala na politiku nemá už nic společného s věcnou náplní zeleného hnutí (které je ostatně často pomýlené samo o sobě), to mělo být sympatizantům víc dřív zřejmé. Ono to se zelenými bylo nahnuté už za dob Jakuba Patočky. O nynějším diktátorovi si nikdo nemusí dělat iluze, stačí se podívat v kolika stranách už byl a v jakých. Tihle lidi používají politiku jako výtah pro svoje zájmy, chudáci "voliči", kteří jim na jejich propagandu naskáčou :(
jehlik

#23 Příspěvek od jehlik »

Hoši,čemu se divíte.Kde néni ráno,néni ani večér.Jak se říká u nás.
Hejnicek

#24 Příspěvek od Hejnicek »

Doufam, ze Zeleni pristi volby projedou.
Pro tuhle zemi to bude velke dobrodini.
Misto politickych boju by se mely resit daleko dulezitejsi zalezitosti.
Zrovna me po teto zime napada energeticka strategie statu v blizke budoucnosti.
Zelene plynove elektrarny a ukvapene ruseni kotlu na tuha paliva asi
neni nejlepsi reseni v dobe, kdy jsme na dodavkach plynu z vychodu tak silne zavisli.
Je to zde stale ode zdi ke zdi bez jasne dlouhodobe koncepce, viz vytapeni elektrinou, pak plyn, kvuli neumerne drahemu plynu nekde navrat k uhli, za par let likvidace kotlu a dal? Tepelna cerpadla? Vetrne elektrarny?
Tusim, ze pro nasi zemi, bez vetsich zasob jinych zdroju energie je jednou z hlavnich moznosti jaderna energetika. To je jasny urcite i tomu klukovi
Bursikovic.
Je to jen muj skromny nazor, pokud k tomu mate nekdo co rict, navrhnete jine reseni.
EKKAR

#25 Příspěvek od EKKAR »

Dnes jsem zachytil zprávu, že se (KONEČNĚ!!!) rozhodlo o dostavbě Temelína - snad někdy do roku 2017/18 by tam měly šlapat další 2 "veverky" á 1000MW každá. Jenže už před čáskem jsem (podobným způsobem) slyšel zprávu, že se namísto palivových kazet od Westinghousů opět budou nakupovat kazety od Velkého Soudruha z Východu... Tak nevím, nevím... Ale ti zeleno-rudí de.bilové by konečně měli dostat, co si zaslouží - tedy PADÁKA!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Crifodo

#26 Příspěvek od Crifodo »

EKKAR píše:Dnes jsem zachytil zprávu, že se (KONEČNĚ!!!) rozhodlo o dostavbě Temelína - snad někdy do roku 2017/18 by tam měly šlapat další 2 "veverky" á 1000MW každá. Jenže už před čáskem jsem (podobným způsobem) slyšel zprávu, že se namísto palivových kazet od Westinghousů opět budou nakupovat kazety od Velkého Soudruha z Východu... Tak nevím, nevím... Ale ti zeleno-rudí de.bilové by konečně měli dostat, co si zaslouží - tedy PADÁKA!

ta zpráva o smlouvě o dodávkách palivových tyčí z Ruska visí přímo na stránkách ČEZu, tu není nutno nikde "zachycovat".
Dokud se politici, a xindli jako Buršík obzvlášť, budou s*át lidem do života, bude ekologie leda sprosté slovo.
http://www.cez.cz/cs/o-spolecnosti/medi ... /1865.html
Naposledy upravil(a) Crifodo dne 08 dub 2009, 21:36, celkem upraveno 1 x.
Sendyx

#27 Příspěvek od Sendyx »

Co tak je použít jako moderátor, nebo že by šli pomáhat do Černobylu ? Pár tisíc zelených už nějaký ty neutrony v sarkofágu pohltí.
kevin_mitnick

#28 Příspěvek od kevin_mitnick »

EKKAR píše:Dnes jsem zachytil zprávu, že se (KONEČNĚ!!!) rozhodlo o dostavbě Temelína - snad někdy do roku 2017/18 by tam měly šlapat další 2 "veverky" á 1000MW každá. Jenže už před čáskem jsem (podobným způsobem) slyšel zprávu, že se namísto palivových kazet od Westinghousů opět budou nakupovat kazety od Velkého Soudruha z Východu... Tak nevím, nevím... Ale ti zeleno-rudí de.bilové by konečně měli dostat, co si zaslouží - tedy PADÁKA!

Az na to, ze polovina problemu Temelina je prave ze zapadniho paliva od Westinghouse. Amici nam dodali smejd ktery nesplnuje normy, odchylky zpusobuji deformace v palivovych klastrech a uniky radionuklidu do chladici vody. Na kazety od Rusaku zatim slapou bratri ze Slovenska i nase Dukovany bez problemu a odchylek uz par let...
mtajovsky

#29 Příspěvek od mtajovsky »

EKKAR píše:Ale ti zeleno-rudí de.bilové ...

Jenže zeleno-rudí je normání stav v západní Evropě, kde jsou zelení v zásadě spíš nalevo od středu. To jen u nás Bursík vymyslel specifickou cestu pro zelené. Teď jsou zelenomodří. Vždyť zelení se od voleb chovají jako béčko ODS.
EKKAR

#30 Příspěvek od EKKAR »

Já jim říkám (kdysi jsem to někde četl) MELOUNI - zvrchu jsou zelený , ale v jádru jsou to rudoši... A pro mě za mě můžou navrchu klidně bejt i modro-černě (klerikálové z KDU) proužkovaný...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“