prosim ta nevypravaj najtazsia telka s crt teliek je sony 32FO86K A ma 77kg to je asi rekord.....mtjteam píše:No je to hrozná "kráva" ve dvou to uneseme tak 15metrů a pak pauza:-))
Váží něco okolo 85kg... nechtěl bych jí stěhovat např do paneláku bez výtahu:DD
Panasonic TX-36PL30F/P euro7, ZÚŽENÝ OBRAZ
Moderátor: Moderátoři
mtjteam píše:No jo jenomže jestli sis nevšiml, tak tohle je 36" a ne 32"...
Odmagnetovávaní je v pořádku, když hýbu s demagnet. cívkama, tak to trohu mizí a mění tvar, ovšem nejspíš to bude ujeté na té masce, nechá se s tím něco udělat??? A jak je možné, že to ukazuje špatně jenom pár bodů a né všechny??
Na "externí" odmagnetování už léta používám "degaussing cívku" z nějakého rusáka (Rubín, či Elektron !?), k ní 2m flexošňůru s tlač. spínačem. (Tlač. spínač proto, aby nezůstala "náhodou" zapnutá déle, než nějakých 10 sec. - za provozu se značně zahřívá !!!). Na origoš "degaussing cívku" existovala Tech. Informace č. XX (bývalé TESLY Orava - pozdější OTF). Byly to 2 dvojlisty A3 - bohužel mám z nich jen jeden - takže ta část z obrázkem a navíjecím předpisem mně chybí!
Pokud nepomůže ani externí odmagnetování, tak mám velké obavy, že s tím nic neuděláš. Ty "fleky" svědčí o pokřivené masce obrazovky (po nárazu, či pádu celého TVP).
Odmagnetovávaní je v pořádku, když hýbu s demagnet. cívkama, tak to trohu mizí a mění tvar, ovšem nejspíš to bude ujeté na té masce, nechá se s tím něco udělat??? A jak je možné, že to ukazuje špatně jenom pár bodů a né všechny??