diik ale ja tam mam KD 602 a ked som uz konecne odstranil studenaky a zacinoval stale sa odtrhujuce TVRDE droty na koncakoch zacali odchadzat odpory na doske
uz 2 vyhoreli a teraz ked som ich vymenil tak na jednom koncaku sa otrasne hreju odporove draty co su tusim na nastavenie pokojoveho prudu na koncovych tranzistoroch. Uplne scervenali. Tak dufam ze zas odisiel jeden z tych koncovych tranzistorov.
Inak som pozeral ze to nespravil prvy krat. Doska uz bola oskvrcana a uz viem aj preco

) ...
Na druhom zas ide predzosiloavc ale po prechode na dosku koncaku sa niekde straca signal total utlm tak tam odisla bud KD 506 KD 517 alebo ten prvy tusim KC 507 som pozeral ze to uz tiez neni korunova zalezitost a ze sa neda len tak nahradit tusim len BC107kou.
Tak ak mate nejake skusenosti s podobnymi zalezitostami tak poprosim dajte bvediet.
Bez schemy som strateny a ked tu dosku furt nadvihujem aby som videl co kam ide tie droty na koncovych tranzistoroch sa furt trhaju.
Uz som rozmyslal ze ten konec nahradim nejakym monolytom ale zistil som ze posovne ma pride na taku istu sumu ako suciastky.
Napiste co navrhujete.
Za inych okolnosti a mat viac casu idealna moznost vyhrat sa do zblaznenia. Ale ...
Tak dik za kazde info co mi usetri cas patranim.