fero7 píše:Tiez nie je dobre verit vzdy a kazdemu.
Zeby niekto kradol srot, to je tiez tazko uveritelna.
Srot se prave krade velmi casto.
Moderátor: Moderátoři
prextid píše:Nediv se, fa DIEMEN vloni ukončila výrobu, takže skončila éra kvalitních traf .......... od eldoru je to 1372.7083B na 2 , 3 roky a ahoj....
Nie, mal som faktúrované trafo Eldor a pýtam sa len preto, že tu niekto písal, že keď z Avelmaku objedná HR, tak mu aj také príde a vzhľadom na to že tu sa šíri že Eldor nie sú kvalitné. Objednával som to cez eshop, tak som myslel, že keď je tam písané že je, tak mi aj príde. No ale som rád, že trafá boli funkčné a že neprišli nejaké čínske šmejdyfero7 píše:Vacsina typov VNT od HR-Diemen sa uz neda dodat. Eldor je povazovany za svetovu dvojku a jeho transformatory su povazovane za velmi dobre.
Percento reklamacii na VNT Eldor je cca 2%. Co povazujem za velmi dobre.
Dolezitou otazkou je, mali ste fakturovane HR a fyzicky ste dostali iny transformator? Predpokladam, ze nie. To v Avelmaku nerobia (na rozdiel od niektorych inych firiem nielen v SR ale hlavne v CR. A to je uz vacsi problem. Objednate si HR-ko, ubezpecia Vas ze dostanete HR ale tovar je made in China alego typu HGxxxx pripadne nieco podobne v novom kabate.)
Ak je pre Vas Eldor problem namiesto HR, konzultovali ste to s dodavatelom?