Burza HRČS
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Burza HRČS
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Tak teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku, stačí poslochat na 2metrech převaďeč "K" (Kladno). Samý starý bachař z Vinařic, bývalí StB a staří bývylí komouši. Poslouchat je, tak to je opravdu síla.pajosek2 píše:Pokud by jsi šel jako doprovod člena,tak Tě pustí,jinak nevím je to uzavřená skupina lidí.Můj otec je členem a já chtěl taky,ale už nechci.Připadá mi to tam spíše jako komunistická schůze a moc se mi tam nelíbilo.Přední pohlaváři si staví pomník své osobnosti. Můžeš to zkusit,ale moc tomu nevěř.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Pajosek: je pravda, že náš společný známý se o nich taky moc pochvalně nevyjadřuje...
EKKAR píše:To je teda síla - že se slejzají ne jen na pivě, ale otravujou i na 145MHz...
Co jim to kapánek zarušit, jako oni to dělávali jiným...?
Na dvoumetru jsou na převaděčích (a nejen tam) převážně tito lidé, v lepším případě řeší jen problémy běžných postarších lidí. Nedej bože když chce převaděč použít někdo jiný.
S Tvojí cca první polovinou zcela souhlasím a zvláště s poslední větou, ta doopravdy vystihuje vše.mi-ro píše:No to je pravda. Na OK0C mají každý den ráno v 8 00 slezinu tzv "D" kroužek a přestože v pov. podmínkách není nic uvedeno že takové komunity mají přednostní právo, zkus už 5 minut před 8 00 začít přes převaděč relaci. Někteří slušně, většina ti ale hrubě dědkovksy vynadá aby jsi zmizel. Pak se diví že jim jejich relace někdo ruší. A komouše neurážej, přestože jsem nikdy nebyl ale pamatuju si je, měl jsem bohužel možnost porovnat jejich moresy se současnou "spravedlností" a současnejma fízlama. Závěr? Komumunisti stáli za ho.no ale teď je to ještě horší!!!!!!!!
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale k vám už to asi ani nedoleze, stejně jsou to často proutkaři a šumilové...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]