Při zapnuté tv se šířka řádku místy pozvolna mění k lepšímu, ale po vypnutí a opětné zapnutí je opět zase tmavý.
Jde o opravitelnou závadu? Nějaký kontakt?
Má to cenu rozdělávat? LCD TV jsem zevnitř nikdy neviděl.
Moderátor: Moderátoři
vadný panel. Nejde o žádný špatný kontakt ale prostě je chyba v jednom z čipu který spíná pixely. A to je všechno součást lcdjade píše:Mám malou televizku Evolve lcd 7", najednou se mi po zapnutí objevil na displeji asi 5cm dlouhý nefunkční řádek,široký z leva asi 3 body a k pravému konci se zužuje. Je patrný i u vypnuté TV.
Při zapnuté tv se šířka řádku místy pozvolna mění k lepšímu, ale po vypnutí a opětné zapnutí je opět zase tmavý.
Toto prave ti borci spravujikozoka píše:vadný panel. Nejde o žádný špatný kontakt ale prostě je chyba v jednom z čipu který spíná pixely. A to je všechno součást lcdjade píše:Mám malou televizku Evolve lcd 7", najednou se mi po zapnutí objevil na displeji asi 5cm dlouhý nefunkční řádek,široký z leva asi 3 body a k pravému konci se zužuje. Je patrný i u vypnuté TV.