Adresa pro vstup do WiFi routera
Moderátor: Moderátoři
Adresa pro vstup do WiFi routera
jave píše:Moc se omlouvam ... zena pri jarnim uklidu vyhodila krabici i s manualem...
Neomlouvej se - ona by se měla omlouvat. Kvůli tomuhle nevím jak u koho, ale u nás jsou neustálé hádky - já manuály ukládám do původní škatule, nanejvýš do jedné škatule od několika věcí - a moje polovička neustále usiluje o "pořádek", tudíš vše, co se nehodí JÍ letí do popelnice. Už jsem při několika podobných a stále se opakujících příležitostech uvažoval, že ji vyhodím taky...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:jave píše:Moc se omlouvam ... zena pri jarnim uklidu vyhodila krabici i s manualem...
Neomlouvej se - ona by se měla omlouvat. Kvůli tomuhle nevím jak u koho, ale u nás jsou neustálé hádky - já manuály ukládám do původní škatule, nanejvýš do jedné škatule od několika věcí - a moje polovička neustále usiluje o "pořádek", tudíš vše, co se nehodí JÍ letí do popelnice. Už jsem při několika podobných a stále se opakujících příležitostech uvažoval, že ji vyhodím taky...
Jo tak to uvazujeme stejne. Hezky den panove
- kevin_mitnick
EKKAR píše:moje polovička neustále usiluje o "pořádek", tudíš vše, co se nehodí JÍ letí do popelnice. Už jsem při několika podobných a stále se opakujících příležitostech uvažoval, že ji vyhodím taky...
Jo to znam. Obcas pomuze hodit do popelnice tech 25 prazdnych lahvicek od ruznych kosmetickych svinstev co zavazi treba na zrcadle v koupelne a pak ji blahosklonne rict - vidis milacku, to zase pro zmenu zabiralo misto a prekazelo MNE.
Jinak krabice od vseliceho zavazi i mne, takze jsem si zauzival, ze manual dam do na to vyhrazenyho supliku, krabici kvuli reklamaci nebo dalsimu prodeji na pudu a po roce do zberu mezi papir. A pak jednou za 5 let kdyz se uz ten suplik neda zavrit proberu manualy, naleznu a vyhazim veci jako treba manual k motherboardu pro 486ku nebo k 33,6k modemu Microcom a zase je plac na dalsi prirustky...
galjo píše:p32 to presne uviedol. Všetko sa dá vyčítať z počítača. Hladať niečo u výrobcu . alebo dodavateľa je zbytočné ... doporučia ti kúpiť novší výrobok a A tie manuály už si tam niečo hľadal ?? to je len návod na zapojenie a viac nič.
Zhodou okolností mám router od TP-LINK...
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''