Andrea-Popravdě mi připadne velmi nelidské honit někoho tak brzo ráno (ještě skoro v noci) do práce péci. Že bych po ránu byl nějak extra nadšen ,že to pečivo je staré jen pár hodin, to teda néééé. Nevím co to je za divný zlozvyk, takto ničit pekařům zdraví. Já si na čerstvém pochutnám raději v klidu k obědu nebo k večeři a do rána pečivo vydrží.
Ale k věci . Jsem sice také ten ,který by uvítal posunutí života v Česku spíše mezi 1000 ráno(byl by na tu snídani aspoň čas a klid) a 2400 noc(jít večer do divadla a nebo koncert by nebyl tak stresující zážitek, že se zase nevyspím),přesto vítám noční klid .
Bohužel hrát nahlas večer v bytě bude vyžadovat extrémně drahé stavební úpravy.Většinou to bude dokonce zcela nemožné. Doporučil bych spíše přechod na jakostní zařízení, které hraje dobře i potichu. Nebo sluchátka .
Co ještě trochu pomůže , je odpojit sub a stáhnout basy. Vyšší frekvence se tlumí jednodušeji. Tu podložku zkus, pomůže však jen trochu.
Pouštím si rád hudbu dle svého výběru a soused ,který by mne nutil k poslechu čehosi..... by nemohl být dobrým sousedem. To je jaksi porušování svobody a slušnosti. To však platí i pro auta ,sekačky atdatd......