Mám kompletné všetky Amara, PE a KTE v pdf formáte. Pokiaľ hľadáte nejakú schému, článok, strany z týchto časopisov, napište na ramater@zoznam.sk alebo kutilko@seznam.cz, môžem poslať emailom. Ľuboš
Ze 4shared jsen chtěl stáhnout KTE 1996. Jsou tam dvě části, první nefunguje a druhou jsem stáhnul.
Prosba- dotaz, je to nefunkční nebo chyba u mne? Pokud nefunkční, má někdo KTE 1996?
Děkuji za ochotu.
pipiviki píše:Ze 4shared jsen chtěl stáhnout KTE 1996. Jsou tam dvě části, první nefunguje a druhou jsem stáhnul. Prosba- dotaz, je to nefunkční nebo chyba u mne? Pokud nefunkční, má někdo KTE 1996? Děkuji za ochotu.
pipiviki píše:Ze 4shared jsen chtěl stáhnout KTE 1996. Jsou tam dvě části, první nefunguje a druhou jsem stáhnul. Prosba- dotaz, je to nefunkční nebo chyba u mne? Pokud nefunkční, má někdo KTE 1996? Děkuji za ochotu.
Děkuji mnohokrát. Už to je doma.
Byl jsem předplatitel a v povodních to vzalo draka. Nehledě na to, že je to výhodnější na skladování.
Ještě jednou děkuji.
Zdravim.
Má-li někdo číslo 4/2009, potřeboval bych naskenovat sekci Jednoduchá zapojení pro volný čas - Elektronická zátěž a poslat třeba na muj mejl (viz dole). Díky