Zapojeni s optoclenem
Moderátor: Moderátoři
Nemělo to být spíš měření charakteristiky toho optočlenu, proudový přenos nebo něco takovýho?
-
thomasready
-
thomasready
thomasready píše:Musim promerit chrakteristiku toho potenciometru. Mam to jako bakalarskou praci. Dostal jsem nejake soucastky a s tema musim pracovat. To ze nektere veci jsou nesmyslne zjistuju az v prubehu. Bohuzel.
na změření průběhu potenciometru ti stačí ohmmetr a úhloměr. O charakteristice potenciometru se nedá mluvit, průběh by měl být nezávislý na proudu, kmitočtu, polaritě, znamení zvěrokruhu, burze...
Je vyloučeno, že jsi zadání špatně pochopil nebo že má zadavatel nějaké duševní potíže?
Andrea píše:Titul za změření potenciometru, hmm, pokrok nezastavíš
Tak tenhle aspekt mě vůbec nenapadl
ale zatím bych se neunáhloval s odsudky na školu, když jsem neviděl zadání. Klidně je možné, že je to naopak nějaký důmyslný hlavolam.
Víš jak se nezdál loader Larry a pak ve vyšších levelech ti zatíží CPU
thomasready píše:Musim promerit chrakteristiku toho potenciometru. Mam to jako bakalarskou praci. Dostal jsem nejake soucastky a s tema musim pracovat. To ze nektere veci jsou nesmyslne zjistuju az v prubehu. Bohuzel.
A to měření charakteristiky potenciometru se má v tom zadání jako dělat pomocí toho optočlenu, nebo jak to spolu souvisí? Prozraď zadání, event. jméno zadavatele...