SEG CT 63682

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
amidamaruu

SEG CT 63682

#1 Příspěvek od amidamaruu »

SKORO MAM STRACH vAS POZADAT JESTLI NEKDO NEMA PLANEK NA TENTO TELEVIZOR.Dosta jse ho od kolegy a udajne je v pr...VN trafo,ale pan opravar si nenapadne privlastnil trandak,co je na rozklad(nahrada za ,kdysi 504)Zas mne neberte za slovicka,kyz podle mne to muze bat BU-cko.Tento typ segy neni na maualsu,proto prosim.Zas pro mne je to dalsi vyzva pro AMATERKA,co si hraje a tim se zdokonaluje. :roll:
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

Co je to vlastně za TV?Máš to správně opsané?Vzadu na krytu by měl být štítek.
Po vložení do googla mi to nic nevyhodilo.
Mysteri

#3 Příspěvek od Mysteri »

Je to VESTEL, nejaké 11AK.... Čo tak pozrieť na plošák a potom dať vedieť presné číslo?
amidamaruu

#4 Příspěvek od amidamaruu »

Podle zadniho krytu Je to znacka SEG,model:CT 63682.Na tistaku Je VESTEL 11AK36A15.. Na bedne je pouze 11 AK 36.Dalsi informace nemam.
amidamaruu

#5 Příspěvek od amidamaruu »

konkretne Q 602 mi chybi a od trafa-VS29510-00 R W-nejde zadne napeti k VN trafu.Ale na kondiku C 808 napeti je.Tim padem na TR 801 na vstupu napeti je,ale na vystupu neni. Vraceno to bylo z opravy z duvodu vady tohoto trafa.A nyni me snad uz nebudete chytat za slovicka :lol: Napsal jsem konkretni zavadu.Pokud by nekdo mel schemy teto telky,dam email,at mi ho pytky posle,at netapu poslepu.Predem dik.
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

amidamaruu píše:konkretne Q 602 mi chybi a od trafa-VS29510-00 R W-nejde zadne napeti k VN trafu.Ale na kondiku C 808 napeti je.Tim padem na TR 801 na vstupu napeti je,ale na vystupu neni. Vraceno to bylo z opravy z duvodu vady tohoto trafa.A nyni me snad uz nebudete chytat za slovicka :lol: Napsal jsem konkretni zavadu.Pokud by nekdo mel schemy teto telky,dam email,at mi ho pytky posle,at netapu poslepu.Predem dik.

Q6202 je BU808DF a od síťového kondu C808 je k němu ještě hodně dlouhá cesta. TR801 je zdrojový fet řízený tím UC3843 a ten zdroj ti vůbec neběží. Je to jednoduché zapojení, ale je mrtvé a tím trafem to zcela jistě nebude. Schéma 11AK36A se dá stáhnout z netu. Stáhni si ho, měř a hledej. Eto vsjo..

Killroy
amidamaruu

#7 Příspěvek od amidamaruu »

Killroy-Tu telku tomu tomu kolegovi (tetka jsem se ho ptal)servisaci vratili,ze pry ma v kelu VN trafo.Dle meho laickeho nazoru,je to,ze se mu nejak nechtelo,ale ze ten kolega nicemu nerozumi,tak mu potichu vybral trandaky.Kdyby vsak to VN trafo vazne bylo v pr....poradte(zvlastvy profici)zda by se dalo trfo vymenitz originalu-zn-DST 2010-T40,za trafko nahradni pod nazvem-JF 0501-3212.Ta telka mi uz ani neexistuje,akurat vim,ze to bala znacka-TESLA.R.V.Snad 2002.ja osobne toto nevim.Vic hlav-vic rozumu.Predem dik :wink:
amidamaruu

#8 Příspěvek od amidamaruu »

JJ a dik za navod jak a co stahnout
Killroy
Moderátor

#9 Příspěvek od Killroy »

amidamaruu píše:Killroy-Tu telku tomu tomu kolegovi (tetka jsem se ho ptal)servisaci vratili,ze pry ma v kelu VN trafo.Dle meho laickeho nazoru,je to,ze se mu nejak nechtelo,ale ze ten kolega nicemu nerozumi,tak mu potichu vybral trandaky.Kdyby vsak to VN trafo vazne bylo v pr....poradte(zvlastvy profici)zda by se dalo trfo vymenitz originalu-zn-DST 2010-T40,za trafko nahradni pod nazvem-JF 0501-3212.Ta telka mi uz ani neexistuje,akurat vim,ze to bala znacka-TESLA.R.V.Snad 2002.ja osobne toto nevim.Vic hlav-vic rozumu.Predem dik :wink:

Nedokážu tě potvrdit zda tam to trafo bude pasovat. Spíše se přikláním k tomu že ne. Prostě tam musí přijít to co tam patří. Vadné VN trafo je dost obvyklá věc, ale není to důvod TV neopravit. Běžně se dá koupit a servisáci ví kde. Opraváři žehliček možná ne - a proto ten výsledek. Zatím zprovozni zdroj, k tomu VN trafo nepotřebuješ.

Killroy
amidamaruu

#10 Příspěvek od amidamaruu »

zati dik.pak se ozvu
amidamaruu

#11 Příspěvek od amidamaruu »

Tak po stahnuti planku,jsem zjistil,ze v opravne,bez svoleni majitele si pani opravari svevolne vypajeli-4 elektrolyty,5 kondiku a rozkladovy trandak.Nevim presne,ale jeli po zavade travka-RR 801.Po promereni avometrem,,mi pripada,ze vsechny vinuti jsou v poradku.Jeste ho radeji uplne vatahnu a promerim.Psali jste ze trafko nebyva zradou.Mam dal promerovat?VN travo nebylo tknute
Mam dal pokracovat a shanet soucastky,nebo se na to vy....Nejaci odbornici by mi mohli odpovedet.Je to trafo jistene proti prepeti?
masar

#12 Příspěvek od masar »

Moje rada tobě: pryč od toho. :wink:
amidamaruu

#14 Příspěvek od amidamaruu »

tak tomuto nerozumim.Kdyz si zmerim propustnost koliku-napr.spojeni 1 a 3,7a 8,13 a 14 a jsou v poradku,nic neprobiji jinde,tak jak mam zjistit tu funkcnost.Kdyz tam vrazm vstupni napeti,tak by na vystupech mely byt nejake napeti.jak ho dam pres nejaky filtracni kondik,napr 1 mikro.Ne?
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od jezevec »

amidamaruu píše:tak tomuto nerozumim.Kdyz si zmerim propustnost koliku-napr.spojeni 1 a 3,7a 8,13 a 14 a jsou v poradku,nic neprobiji jinde,tak jak mam zjistit tu funkcnost.Kdyz tam vrazm vstupni napeti,tak by na vystupech mely byt nejake napeti.jak ho dam pres nejaky filtracni kondik,napr 1 mikro.Ne?

NE. Podívej se, co všechno obsahuje VN trafo a důvod tě možná napadne.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“