Dokumentaci mám, je i v angličtině, takže no problem..... jinak, po nastavení zdroje + a - 12 V ( velikost a symetrie) to začalo šlapat, až na ten brum. není to sinus -- je to typický brum, taková jako by pila ale hodně zaoblená. Odpojil jsem napájení y zesáku, na osciloskopu byla rová čára. Filtr. elyty koupím dneska, je tam 1000uF na 12v zdroji a 100 u na 100V a 200V. Na Y zesáku byly ještě 2 kondíky 100uF, vyměnil jsem je za 470uF a brum se trochu unormálnil. Přepínačem vstupu by to taky mohlo být, ale zkusil jsem ho odpojit a pořád to brumělo. Viděl bych to na zdroj 2x12V. Na zenerkách zdroje bylo 11.5V a na druhé 10.5 V, možná že jedna je v pérdeli, panme hrábě. Ještě si s tím pohraju, možná tam hodím 7812 a 7912. Jinak , taky mě napadlo změřit přes sondu sám sebe, a teď už by to šlo , jak jsem vyčenžoval ty dva malé kondíky, tak na některých rozsazích vstup. děliče je brum stěží znatelný, ale otázka je, co to udělá ? Bude to měřit ? . No plán je filtrační kondík, ten velký, potom zenerky, pak proměřit celý zdroj +12 a -12V, pak ho když tak udělat nový a když nic , tak to rozebrat a udělat znova a lépe