Openbox 800

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bellam

Openbox 800

#1 Příspěvek od bellam »

Nejde nahrať firmware v.5.14 aby neautoupdatovalo keys.Nenabehnú 3 vodorovné čiarky pohybujúce ale "boot" a potom kanál.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Díky za informaci.
..to bude jen ňákej odpůrek
jave

#3 Příspěvek od jave »

bellam píše:Nejde nahrať firmware v.5.14 aby neautoupdatovalo keys.Nenabehnú 3 vodorovné čiarky pohybujúce ale "boot" a potom kanál.

A zkousel jsi ... Ferguson-Arion-Tools??? Muzu ti ho poslat mailem pokud budes chtit
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
jopo166

#4 Příspěvek od jopo166 »

nejde nahrat no ta ked nejde nahrat ta sa stim musis pohrat co ine v satelite si dal prijat firmware mas v nom nastavenu prenosovu rychlost na115200 ta ista prenosova rychlost musi byt prednastavena v pc v niektorych je 95000 mas ten kabel vsunuty do com 1 v pc nahhravas ho uptaderom 1.0 skus pouzit iny 2.1 alebo pouzij rc4 ta povedsinov pomoze na rc 4 sa musi stiahnut do pc behove prostredie aby fungovala stiahnes to napr na openbox forum skus mat od zaciatku prijimac v sieti popripade skus pridrzat tlacidlo zapnutia na opene niekedy soft chyti az na 10 krat skus soft z inej stranky pripadne updater ak by bol velmy trucovity alebo nejaky klon co ma vzadu vypinac tak by som skusil otvorit prijimac a cez jtag vymazat flash a znovu nahrat vedsinov pomoze alebo vytiahni bin z ineho openboxa 800 aj s 5.14 a nahraj ho do flasky priamo cez jtag popripade skus spojit dve rovnake prijimace a prehraj soft z jedneho do druheho popripade vymen PC skus ci cez pobetin ti ide nahrat seting ak nepojde nahrat moze byt poskodeny prevodnik skusaj skusaj skusaj :D
jopo166

#6 Příspěvek od jopo166 »

asi ku krachu ale aj ked digi skonci tak v pohode sa da kupit karta skylink za 1800sk a vybrat si sluzbu digi alebo kartu tak asi kartu lebo ta programova ponuka neni bohvieco ale najlepsie natom je ze ludia kupuju saty s ua a potom ma stim otravuju ze im nejde ja sa takymto byznisom nezivym venujem sa satelitnej technike us dost dlho od 94 vo volnom case ale ze vraj sa natom dobre love byju v michalovciach jeden pan bere 300sk len zato ze vytuka 32 cisel do sat ten us musi byt milionar ale suhlasim stebov kondik ludia su naozaj chamtivy.
silio

#7 Příspěvek od silio »

Vymeň MAX 232
RadekB

#8 Příspěvek od RadekB »

kondik píše:Digi mánia NA ČIERNO sa rozmáha, sledujem inzeráty - taký box, tamtaký box... s tým že NAVZDY vám pôjde HBO...
Volal kolega montér ktorý sa nedávno vrhol na satelity - a dobre spravil, ludia berú prijímače s EMU akokeby boli zadara. ? . ?.
Ale to nevadí, ludia sú chamitiví, predokladám že toto dopadne ako kedysi s UPC (alebo sa mýlim, rumuni na nagra3 nemajú a skorej to bude viesť do krachu spoločnosti).

To je prdel co s tou DIGI :)
Dneska jsem jel kolem baraku meho byvaleho sefa, on namestek s platek xx tisic, jeho stara je JUDr s prijem ...... a na baraku parabola otocena na DIGI a jeste TWIN LNB :)
jave

#9 Příspěvek od jave »

RadekB píše:
kondik píše:Digi mánia NA ČIERNO sa rozmáha, sledujem inzeráty - taký box, tamtaký box... s tým že NAVZDY vám pôjde HBO...
Volal kolega montér ktorý sa nedávno vrhol na satelity - a dobre spravil, ludia berú prijímače s EMU akokeby boli zadara. ? . ?.
Ale to nevadí, ludia sú chamitiví, predokladám že toto dopadne ako kedysi s UPC (alebo sa mýlim, rumuni na nagra3 nemajú a skorej to bude viesť do krachu spoločnosti).

To je prdel co s tou DIGI :)
Dneska jsem jel kolem baraku meho byvaleho sefa, on namestek s platek xx tisic, jeho stara je JUDr s prijem ...... a na baraku parabola otocena na DIGI a jeste TWIN LNB :)

Vis kdyby si to naemuloval sam (treba jako konicek) a koupil prijimac s CW aby to casem mohl doplnit gitalem nebo skylinkem a pretocit, tak to beru, ale mraky lidi ma FTA prijimace a mysli si co nemaji. Jinak plny souhlas s tebou.
bellam

#10 Příspěvek od bellam »

jave píše:
bellam píše:Nejde nahrať firmware v.5.14 aby neautoupdatovalo keys.Nenabehnú 3 vodorovné čiarky pohybujúce ale "boot" a potom kanál.

A zkousel jsi ... Ferguson-Arion-Tools??? Muzu ti ho poslat mailem pokud budes chtit
... moja adresa :bellam@pobox.sk
jave

#11 Příspěvek od jave »

bellam píše:
jave píše:

... moja adresa :bellam@pobox.sk

Mas to v poste, pak schvalne napis zda jsi to zvladl
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “