Manuál k Hi-Fi AIWA NSX-999

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od DjRix »

Jó pane,oni se už (zaplaťpánbu) výrobci vzpamatovali a uvědomili si že za laser nikdo 2000 kč v dešní době nedá,těch 400 považuji za rozumnou cenu. Určitě si tu spousta z nás pamatuje dobu kdy laser stál ty nekřesťanské peníze.
Klídek chlapi,to je nulák...
peetpower

Aiwa NSX-999mk2

#17 Příspěvek od peetpower »

Dobry den,
mohli by jste mi prosim zaslat ten servisni manual ? dekuji moc, s pozdravem Petr.

PS: Jeste bych chtel jestli by jste mi neporadili, kde bych presne ty 2 kondenzatory nasel. Dekuji.
peetpower

Aiwa NSX-999mk2

#18 Příspěvek od peetpower »

Dobry den,
mohli by jste mi prosim zaslat ten servisni manual ? dekuji moc, s pozdravem Petr. Email : peetpower@centrum.cz

PS: Jeste bych chtel jestli by jste mi neporadili, kde bych presne ty 2 kondenzatory nasel. Dekuji.
LOYZA

Aiwa NSX-999mk2

#19 Příspěvek od LOYZA »

Příteli pořádně si pročti první stránku a tam najde kde že ty zapeklité kondíky jsou. Jinak jsem ti to poslal a doufám že vše opravíš zdárně.
R4

#20 Příspěvek od R4 »

dobrý den taky bych prosil o zaslaní manuálu k věži aiwa NSX-999 moc dkuji a taky děkuji za radu s těma kondíkama to je tedko jiné pokoukání na display :)
R4

#21 Příspěvek od R4 »

jsem zapoměl napsat kam to poslat :(
czeizel.richard@seznam.cz
moc děkuji
Gott7

#22 Příspěvek od Gott7 »

Včera jsem poprvé zabrousil na tyto stránky, protože jsem sháněl schema 999-ky kvůli opravě displeje a tady rovnou návod jak na to. Takže velký dík :lol:
PetrZv

#23 Příspěvek od PetrZv »

Ahoj, mohl bych take poprosit o ten servisni manual? Predem diky moc. Petr
petr_zvolsky@centrum.cz
kirenka

#24 Příspěvek od kirenka »

Moc mi tato diskuze pomohla při rozsvícení věže a tak všem děkuji za příspěvky. Prosil bych ještě o zaslání servisní dokumentace k věži aiwa NSX-999, neboť mi taky odchází laserová optika. Předem moc děkuji.

kirenka@volny.cz
pistucho

#25 Příspěvek od pistucho »

Děkuji velice pěkně, ty kondíky to vyřešily. Tohle je príma web, kdyby si všude takhle pomáhaly,tak by byl svět krásnější.
SIDTIM

#26 Příspěvek od SIDTIM »

To jo, také jsem se jednou nachytal, ta propojka nemusí jako propojka vypadat, spíš jako ÚPLNĚ BĚŽNÝ pájecí bod! Koukal jsem lupou a nešlo nic poznat. Ani nečekej, že bude nějak označená! Některé lasery mají zkrat mechanicky-vodivou pružinkou, nebo zkratspojkou. :pravnik:
SIDTIM

Re: AIWA 999

#27 Příspěvek od SIDTIM »

LOYZA píše:Lejzry se dají koupit jak originální, tak neoriginál. ....nezapomeň potom odstranit cínovou propojku, která tam je! Už to tady taky někdo na fóru řešil, že mu to pak nešlo. Loyza.

Pardon, v předchozím příspěvku jsem zapoměl na citaci...

Nevadí, stejně jsem ti ji pokrátil o vše, cos citovat nemusel.
Hill
hue01

#28 Příspěvek od hue01 »

Dobrý den, můžu poprosit také o poslání manuálu k AIWA NSX-999, díky moc. Jirka e-mail hue01@seznam.cz
tanf

#29 Příspěvek od tanf »

LOYZA píše:Pokud se pamatuji tak mám servisní dokumentaci.

Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda nejdo nema zkusenost s "onemnelym" tunerem na NSX-999. Vez se chova jako ze ladi, nic ale nenaladi a nic neni slyset, ani sum - a to na vsech pasmech.
LOYZA

#30 Příspěvek od LOYZA »

Doufám že jsi tam vzadu dal přívod od antény! S tím jsem se setkal, že vypadl přívod a pak hlavně na VKV nic nenaladili. Jinak klasika, měřit a hledat proč to nejde. Závad může být celá řada, osobně jsem tuto závadu na těchto modelech nikdy nemusel opravovat, vždy VF fungovalo a docela dobře. Napiš mi kam ti můžu poslat ser. dok. myslím že ji mám!
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“